Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Sajam kućanskih aparata i elektronskih uređaja HEFI

15.05.2018. 13:43 / Izvor: Akta.ba

Ambasada Republike Turske obavještava da će se u periodu od 20.-23. juna 2018. godine u Istanbulu, Republika Turska, održati Sajam kućanskih aparata i elektronskih uređaja HEFI.

U okviru sajma, u periodu od 19. do 22. juna će se održati Buyer Mission program tokom kog će biti održan brifing za privrednike, bilateralni razgovori sa turskim privrednicima i posjeta proizvodnim postrojenjima. Učesnicima (po jedan predstavnik iz kompanije) navedenog Programa biće plaćeni troškovi smještaja sa doručkom. Učesnici su obavezni poznavati jedan od tri strana jezika engleski, njemački ili francuski, te trebaju posjedovati ovlasti za odlučivanje u kupovini.

Zainteresovane kompanije mogu aplikacione formulare dostaviti Uredu savjetnika za trgovinu Ambasade Republike Turske u Sarajevu najkasnije do 02. juna na broj faksa: 033/208-562 ili putem mejla na saraybosna@ekonomi.gov.tr, nakon čega će biti kontaktirane samo one kompanije koje budu izabrane za učešće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave