Novogodišnji grad u Banjoj Luci

08.11.2013. 11:47 / Izvor: eKapija.ba
Novogodišnji grad u Banjoj Luci

Novogodišnji grad ima tendenciju da u mjesec dana trajanja postane mjesto okupljanja predstavnika različitih kompanija, organizacija i društava koji imaju želju da predstave svoju djelatnost i raznovrsnu ponudu velikom broju posjetilaca .

Agencije Mint i Demofest u saradnji sa Gradom Banja Luka, Turističkom organizacijom grada Banja Luka i Privrednom komorom RS organizuju veliku prazničnu manifestaciju simbolično nazvanu Novogodišnji grad. Mjesto održavanja je Trg Krajine, a period održavanja od 15. decembra 2013. godine do 15.januara 2014. godine.

Novogodišnji grad ima tendenciju da u mjesec dana trajanja postane mjesto okupljanja predstavnika različitih kompanija, organizacija i društava koji imaju želju da predstave svoju djelatnost i raznovrsnu ponudu velikom broju posjetilaca u vrijeme novogodišnjih praznika.

Osnovni cilj manifestacije je da akumulira pozitivne emocije koje praznici donose, te da kroz njih predstavi i učesnike Novogodišnjeg grada, kao i razne druge zabavne i edukativne sadržaje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave