Hestourex: Kongres i sajam svjetskog zdravstvstvenog i sportskog turizma

18.09.2017. 11:55 / Izvor: Akta.ba
Hestourex: Kongres i sajam svjetskog zdravstvstvenog i sportskog turizma

Hestourex Kongres i Sajam su podržani od strane ministarstava vanjskih poslova, kulture i turizma, ekonomije, zdravstva te mladih i sporta Republike Turske.

Ured savjetnika za kulturu i turizam Ambasade Republike Turske u Bosni i Hercegovini obavještava zainteresirane da će se Kongres i Sajam svjetskog zdravstvenog i sportskog turizma Hestourex održati u Antalya Expo Center u turskom gradu Antaliji od 05. do 08. aprila/travnja 2018. godine.

Hestourex Kongres i Sajam su podržani od strane ministarstava vanjskih poslova, kulture i turizma, ekonomije, zdravstva te mladih i sporta Republike Turske.

Hestourex se postepeno razvio u prvu i jedinu tursku platformu u okviru koje se hiljade ljudi iz zdravstvenog, sportskog i održivog turizma iz svih dijelova svijeta okupljaju kako bi raspravljali o pravilima,  procedurama, pravnim okvirima, najnovijim trendovima, natjecateljima  i interesnim skupinama, certificiranju, ali i kako i sa kim se poslovno uvezivati.

Hestourex Sajam je uglavnom usmjeren  na predstavnike zdravstvenog i sportskog turizma te alternativne turističke djelatnosti iz cijelog svijeta.

U okviru Hestourex Sajma održat će se i poseban Hosted Buyers Program, sa učesnicima iz najmanje 50 zemalja, tokom kojega će im biti pružena prilika za uspostavljanje poslovne saradnje sa dobavljačima iz Turske.

Organizatori Sajma su najavili da su pozvali ključne donositelje odluka iz organizacija, institucija i kompanija koje se bave zdravstvenim, sportskim i alternativnim turizmom u svjetskoj industriji kako bi uspostavili saradnju i dalje razvijali poslovanje sa svojim turskim kolegama. Organizatori snose troškove prijevoza i smještaja kupaca koje će ugostiti .

Da bi se predstavnici kompanija kvalificirali za Hosted Buyers Program, potrebno je da organizatore pozovu ili e-mailom dostave podatke o kompaniji koju predstavljaju, svom poslu i planovima razvoja u smislu razvijanja novih poslova i poboljšanja postojećeg poslovanja u području zdravstvenog, sportskog i alternativnog  turizma.

Više informacija o Kongresu i Izložbi Hestourex možete naći na stranici:  http://www.hestourex.com/  .

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave