Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Sarajevo: TÜV SÜD Sava organizira seminar o temama iz područja savjetovanja, certifikacije i edukacije - 12.11.2009. godine

11.11.2009. 16:05 / Izvor: eKapija.ba

Kompanija TÜV SÜD Sava d.o.o., koja je u sastavu njemačke poslovne grupacije TÜV SÜD vodeće u svijetu na području usluga savjetovanja, inspekcije, ispitivanja, stručnih ekspertiza, certifikacije i edukacija, će 12. novembra 2009. godine u Poslovnom centru UNITIC u Sarajevu, sa početkom u 09,00 sati, održati seminar sa slijedećim temama:

- Stanje Evropskih direktiva novog pristupa

- Upotreba harmoniziranih standarda

- Direktiva o tlačnoj opremi 97/23/EC

- Zahtjevi za konstrukciju, izradu i preuzimanje tlačne opreme

- Zahtjevi za odabir materijala za tlačnu opremu

- Standardi osiguravanja kvaliteta zavarivačkih radova

TÜV SÜD je osnovan 1866. godine i od tada stvara dodatnu sigurnost i ekonomsku vrijednost u okruženju gdje djeluje. Prisutan je na 500 lokacija širom svijeta gdje trenutno surađuje s 5,5 miliona klijenata.

U BiH TÜV SÜD djeluje od 1998. godine putem firme kćerke TÜV Bayern Sava iz Ljubljane, a 2008. godine osnovano je predstavništvo u BiH sa sjedištem u Sarajevu.

Predstavništvo u BiH promovira i podstiče unos znanja u BiH kroz podršku bosanskohercegovačkim gospodarskim subjektima u usklađivanju sa evropskim zakonodavstvom i ispunjavanju zahtjeva evropskih i drugih standarda pri izvozu njihovih proizvoda i usluga.

Informacije:

Tel: + 387 61 160 788

Kontakt osoba: Jasmin Hamza

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave