Svakog prvog četvrtka u mjesecu CADCAM besplatne online radionice

28.08.2020. 14:05 / Izvor: Akta.ba
Svakog prvog četvrtka u mjesecu CADCAM besplatne online radionice

Kompanija CADCAM Solutions uskoro počinjem s novim mjesečnim webinarima.

Kompanija CADCAM Solutions uskoro počinjem s novim mjesečnim webinarima. Svakog prvog četvrtka u mjesecu održavati će se besplatni online webinari s početkom u 13:00h.

CADCAM Grupa vodeći je pružatelj PLM rješenja i inženjerskih usluga u jugoistočnoj Europi te pouzdan partner u razvoju proizvoda i digitalnoj transformaciji.

CADCAM Grupa je sistemski integrator koji pruža najsavremeniji softver i usluge za mehaničke, električne i elektroničke sustave u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini.

Ovlašteni je predstavnik kompanije Dassault Systemes za softvrska rješenja CATIA, ENOVIA, DELMIA, SIMULIA i inovacijsku poslovnu platformu 3DEXPERIENCE.

Također je ovlašteni obrazovni partner kompanije Dassault Systemes, koja u sklopu svog Centra za obuku priprema radionice i edukacije.

03/09 - Webinar CATIA V5 Core & Cavity modul

Početak: 13:00h

Predavač: Inda Balagić

Inženjerka s preko 10 godina rada u CATIA programskom rješenju. Tokom karijere sudjelovala je na nekoliko inženjerskim projekata u automobilskoj industriji. Uska specijalnost joj je rad s velikim sklopovima unutar CATIA-e. U CCG-u vodi projekte i organizira tehničku podršku za korisnike CATIA-e.

Ukratko o webinaru:

Modul CATIA V5 Core & Cavity namijenjen je stvaranju razdjelne ravnine, čime se definira gornja i donja strana modela alata. Također, omogućuje analizu geometrije za utvrđivanje tehnološke podobnosti 3D modela. Modul je jednostavan za korištenje. Čitava historija razdjelne ravnine pohranjena je u strukturi stabala, što pruža izvrsnu transparentnost.

Core & Cavity modul je dio MTE licence, koja uključuje i druge module, kao što je Mold Tooling Design za proizvodnju cijelog alata. Knjižnice standardnih dijelova, poznatih proizvođača DME, Hasco, PCPK.

Paket MTE, također uključuje module za rad s površinama kao što su Generative Shape Design 1 i napredne alate za popravak površine Healing Assistant 1.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave