Business Information Hub

Poziv bh. kompanijama iz drvnog sektor na online b2b susrete

06.03.2023. 09:49 / Izvor: Akta.ba
edukacija

Privredna komora FBIH u okviru projekta „Business Information Hub“, poziva mikro, mala i srednja preduzeća (MMSP) iz drvnog sektora, na besplatnu registraciju.

Privredna/Gospodarska komora FBIH u okviru projekta "Business Information Hub“, poziva mikro, mala i srednja preduzeća (MMSP) iz drvnog sektora, na besplatnu registraciju i online b2b susrete sa domaćim i međunarodnim kompanijama drvnog sektora.

"Business Information Hub“ je dio šireg EU4BusinessRecovery projekta, koji pruža podršku Bosni i Hercegovini u ublažavanju ekonomskih posljedica izazvanih pandemijom COVID-19, a sufinansiraju ga Evropska Unija i Vlada SR Njemačke

Online b2b susreti održat će se 15.03.2023. godine, sa početkom od 10h, preko platforme Business Information Hub - Help Desk.

Da bi učestvovali na online b2b susretima, potrebno je izvršiti besplatnu registraciju na https://b2b.bizhub.ba/login/, te postaviti sadržaj (kataloge, korisne informacije o proizvodima, fotografije.. i slično) na profil vaše kompanije. Po postavljanju sadržaja, pozivamo na pregled profila ostalih registrovanih domaćih i međunarodnih kompanija iz drvnog sektora, a zatim pod sekcijom sastanci odabrati željenog učesnika i zakazati sastanak na dan 15.03.2023., kako bismo obezbjedili online prisustvo i direktno povezivanje sa što većim brojem domaćih i međunarodnih kompanija drvnog sektora.

Cilj ovog događaja je predstavljanje bosanskohercegovačkih kompanija iz drvnog sektora, i njihovo međusobno umrežavanje, putem razmjene kontakata i iskustava, ali i ostvarenja novih poslovnih partnerstava sa međunarodnim kompanijama, kako bi se ublažile posljedice pokidanih lanaca dobavljača usljed izazovnih svjetskih i ekonomskih dešavanja.

Molimo Vas da interes za učešćem na predstojećim online b2b susretima kompanija iz drvnog sektora, iskažete prijavom na link, do 13.03.2023., te izvršite registraciju na platformi putem koje će se održavati sastanci: https://b2b.bizhub.ba/login/

Motiv realizacije projekta Business Information Hub je pružiti podršku malim i srednjim preduzećima prvenstveno iz drvnog i metalnog sektora, ali i svim ostalim sektorima u procesu oporavka, kontinuitetu poslovanja, jačanja njihove kompetencije i otpornosti u izazovnim vremenima. Više informacija o projektu dostupno je na www.bizhub.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave