Postanite najkorisniji igrač u svom timu

Otkrijte moć uspješne komunikacije na besplatnom seminaru "Komunikacijski MVP"

07.07.2023. 14:26 / Izvor: Akta.ba
business academy

Na današnjem poslovnom tržištu za uspješno poslovanje veoma je važno biti timski igrač.

Na današnjem poslovnom tržištu za uspješno poslovanje veoma je važno biti timski igrač. 

Otvorena i jasna komunikacija u poslovnom timu pomaže usklađivanju timskih aktivnosti, smanjenju nesporazuma i poboljšanju organizacije poslovnih akcija. Kako je vaš poslovni tim okruženje u kome treba da pokažete svoje najbolje poslovne sposobnosti, uspješna i vješta komunikacija je ključni faktor efikasnog timskog rada.

Bilo da ste na početku svoje karijere, tek je gradite ili želite unaprijediti svoje poslovanje, sada je pravo vrijeme da otkrijete strategije i alate koji će vam omogućiti da unaprijedite i usavršite svoju poslovnu komunikaciju tako da najbolje doprinesete svojoj produktivnosti i produktivnosti svog poslovnog tima!

Ne propustite besplatni seminar BusinessAcademy pod nazivom "Komunikacijski MVP – postanite najkorisniji igrač u svom poslovnom timu" i priliku da usvojite vrijedne poslovne savjete od Irme Konaković, iskusnog stručnjaka za komunikacije i menadžment. Naučite kako da konstruktivnom komunikacijom unaprijedite rad svog tima i postanete njegova najkorisnija karika.

Seminar će se održati u subotu, 15. jula, u moderno opremljenim prostorijama BusinessAcademy u Sarajevu, a bit će omogućen i online prenos događaja putem live streama. Prijavite se da osigurate svoje mjesto i budite spremni za transformaciju koja će promijeniti vaše poslovanje i način na koji vas drugi vide!
 

business academy

Komunikacija će te dovesti do uspjeha ukoliko usavršiš njene vještine i koristiš je učinkovito.

Theo Gold

Bez obzira na to da li želite da napredujete u karijeri, izgradite jake međuljudske odnose ili ostvarite lične ciljeve, usavršavanje komunikacije je od velikog značaja. Efektivna komunikacija može vam pomoći da povežete ideju i akciju, otvorite vrata mogućnostima i ostvarite značajne rezultate.

Kako biste razumjeli važnost uspješne komunikacije u poslovnom svijetu, potrebno je uvidjeti da ste vi sami važan faktor uspješnog poslovanja. Kroz asertivnu i vještu komunikaciju možete razvijati ideje i prenositi poruke saradnicima u timu, te pospješiti razvoj poslovanja. Uspješna komunikacija oslikava vaše vještine, znanja, iskustva i osobnosti, ono što drugi ljudi prepoznaju kod vas i pamte u vezi sa vama, te je presudna za izgradnju povjerenja, privlačenje poslovnih prilika i postizanje profesionalnog uspjeha. 

Uložite svoje vrijeme i trud u razvijanje komunikacije, jer vam to može donijeti nevjerovatne rezultate. Efektivna komunikacija stvara povjerenje, poboljšava timski rad, olakšava rješavanje problema i smanjuje nesporazume. Otvorena i konstruktivna komunikacija takođe omogućava da se izgrade jaki odnosi sa kolegama, klijentima i partnerima. Ukoliko ovladate vještinama i tehnikama za efikasnu komunikaciju na radnom mjestu, možete doprinijeti boljem funkcionisanju svog tima, poboljšati poslovnu komunikaciju i ostvariti snažne poslovne odnose. 

Koje komunikacijske strategije dovode do najboljih poslovnih rezultata, saznajte na besplatnom seminaru "Komunikacijski MVP – postanite najkorisniji igrač u svom poslovnom timu"! Uspjeh vas čeka – prijavite se danas!

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave