SRETAN ROĐENDAN, INTERNETE

InternetAcademy vam za Dan interneta poklanja do 800 eura popusta

29.10.2023. 09:02 / Izvor: Akta.ba
academy

Povodom rođendana interneta, InternetAcademy do 31. oktobra nagrađuje svoje buduće polaznike sniženim cijenama školovanja.

Dvadeset devetog oktobra 1969. godine u 22:30, u laboratoriji na Univerzitetu u Kaliforniji, prva elektronska poruka poslata je sa jednog kompjutera na drugi. Kako su i tadašnji programeri bili pragmatični, poruka nije bila naročito inspirativna. Pokušali su da otkucaju riječ „login”, ali je sistem pao nakon „o”. Upravo to „lo” označilo je rođenje interneta kakvim ga danas poznajemo, te se stoga svake godine, počevši od 2005, na ovaj dan slavi Dan interneta, koji se obilježava i u BiH.

Gdje drugo nego na InternetAcademy?

academy

 

Povodom „rođendana” jedne od najznačajnijih inovacija u historiji, InternetAcademy do 31. oktobra nagrađuje svoje buduće polaznike cijenama školovanja sniženim i do 800 eura, kako biste i sami mogli da postanete jedan od visokoplaćenih eksperata u virtuelnom okruženju, kao što su online preduzetnici, Social Media, Online PR & Community Manageri, menadžeri elektronskih prodavnica, SEO i PPC stručnjaci i stručnjaci u oblasti dropshippinga i e-trgovine, što su najtraženiji programi na našim prostorima. Da li ste spremni da unovčite svaki trenutak korištenja interneta?

Upišite se na InternetAcademy i zaplovite u vode profitabilnog digitalnog biznisa i marketinga.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave