Događaj posvećen ličnom i poslovnom rastu

PIT Vision 2024: Da budeš rijeka, zastani u sebi…

10.01.2024. 09:49 / Izvor: Akta.ba
Pit Vision

PIT Vision 2024 prvi je ovogodišnji događaj u organizaciji agencije Bravaria.

PIT Vision 2024: Da budeš rijeka, zastani u sebi…

događaj posvećen ličnom i poslovnom rastu i razvoju

26. januara 2024. u Sarajevu

powered by Bravaria Industrial Marketing uz podršku brenda PIT Events

Slavimo završetke, jer oni prethode počecima. Ovako bismo obojili poziv na “PIT Vision 2024: Da budeš rijeka, zastani u sebi…”, događaj posvećen ličnom i poslovnom rastu i razvoju koji će se održati 26. januara 2024. u organizaciji agencije Bravaria Industrial Marketing uz podršku brenda PIT Events.

“Prethodnu godinu proveli smo izuzetno aktivno i radno analizirajući stanje proizvodnje, industrije i tehnologije Bosne i Hercegovine, umrežavajući stručnjake, profesionalce i entuzijaste te nastojeći ponuditi rješenja za poboljšanje i svakim danom pomicati granice. Godinu smo okončali odlično i vrijeme je da zastanemo, oslušnemo, nadahnemo sebe i podstaknemo druge za daljnji rast”, navode organizatori.

PIT Vision 2024 prvi je ovogodišnji događaj u organizaciji agencije Bravaria, a motiv mu je “prioritetiziranje cjelovite brige o sebi kao odgovornosti koja je imperativ.” Cilj je kreirati platformu koja će upriličiti susret svih koji teže ličnom i poslovnom rastu te ponuditi ideje, akcije, ljude i koncepte koji će im pomoći na tom putu.

Lični razvoj i motivacija, finansije i uspješno planiranje, komunikacijske vještine, networking, poimanje i prihvatanje sebe kao procesa neka su od područja predviđenih agendom.

Od ličnih priča o uspinjanju, uspjehu, geografskom i duboko ličnom Everestu, zaigranom duhu putnika preko priče o blagostanju i umijeću zdrave ishrane, bit će govora i o važnosti samorazgovora i osnaživanja kroz susrete s drugima.

Vrijeme je za predah. Vrijeme je za promjenu. Moju.

Pruoučiti agendu te prijaviti učešće možete putem linka PIT Vision 2024.

Za dodatne informacije pišite na: bravaria@bravaria.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave