PIT Vision 2024: Zastani, Predahni, kao Rijeka Budi…

19.01.2024. 13:07 / Izvor: Akta.ba
PIT

Agencija Bravaria Industrial Marketing uz podršku brenda PIT Events poziva vas na “PIT Vision 2024: Da budeš rijeka, zastani u sebi…”.

Agencija Bravaria Industrial Marketing uz podršku brenda PIT Events poziva vas na “PIT Vision 2024: Da budeš rijeka, zastani u sebi…”, događaj posvećen ličnom i poslovnom rastu i razvoju koji će se održati 26. januara 2024. u sarajevskom hotelu Ibis.

“Svaki je početak svojevrsno osvrtanje, samoprocjena i analiza. Imajući ovo u vidu, a nakon izuzetno aktivne i radne protekle godine, tokom koje smo analizirali stanje proizvodnje, industrije i tehnologije Bosne i Hercegovine, umrežavajući stručnjake, profesionalce i entuzijaste te nastojeći ponuditi rješenja za poboljšanje i svakim danom pomicati granice, sada želimo zastati, nadahnuti se i obnoviti glavne razloge svakog djelovanja, kao pojedinci i kao profesionalci”, navode organizatori.

PIT Vision 2024 prvi je događaj u organizaciji agencije Bravaria ove godine, a motiv mu je “prioritetiziranje cjelovite brige o sebi kao odgovornosti koja je imperativ.” Cilj je kreirati platformu koja će upriličiti susret svih koji teže ličnom i poslovnom rastu te ponuditi ideje, akcije, ljude i koncepte koji će im pomoći na tom putu.

Raznolika agenda tematizirat će različite aspekte ličnog i profesionalnog razvoja: od izgradnje discipline kao ključa za prevazilaženje nestalne motivacije i ključne uloge mentorstva i obuke u poslovnom uspjehu, preko osnaživanja razgovorom i psihološkog savjetovanja u ličnom i poslovnom kontekstu do važnosti ishrane i mikrobioma.

Donijet će inspirativne životne priče, uključujući i onu čovjeka koga je put vodio od kolica do maratona, ali i ponuditi odgovor na pitanje: Zašto su ljudi zlatne ribice?

Prisutni će imati ekskluzivnu priliku upoznati odličan R&G alat za mapiranje poslovnih i životnih uloga i uspostavljanje svjesne kontrole nad njima uz važnu poruku ProBUDI se. SVEsno budi Sve te prisustvovati radionici Coaching u biznisu.

Dva tematska bloka posvećena su kreativnom umu i mentalnom zdravlju:

panel I: Kreativno javno istupanje i poslovna umjetnost

panel II: TalentScape: Upravljanje potencijalima, prevencija burnouta, kreiranje radne oaze i interna krizna komunikacija.

Stručnjakinje i stručnjaci čijim ćemo se iskustvima i idejama imati priliku okoristiti: Amra Skrobo – Berberović, BOREAS d.o.o; Enisa Selmanović – Salkić, Consultor; Dragana Vujović Đermanović, Bee Premium Group - video javljanje; Saša Bahtić, Frontline; Omar Nuhić, Medical Doctor, Regenerative medicine, IFMCP; Adnan Bešović, edu720; Jasmin Bešić, Institut za razvoj mladih KULT; Ajla Mulalić i Amir Mulalić, Invision Consulting; Nadira Ahatović, Zavrzlama Art Studio; Vedran Peršić, Peršić Komunikacije; Belma Karahasanović, Klas d.d; Umihana Krličević Omerović, Conversa Marketing & PR; Ines Pašović, AdHive d.o.o; Tena Nagulov Halilović, Employer branding specialist; Naida Duvnjak Šehović, Aptha Corp; Dejan Matijević, UniCredit Bank; Suzana Tihi-Babić, Addiko Bank d.d; Elma Pašić, edu720.

Vrijeme je za predah. Vrijeme je za promjenu. Moju. 

Proučiti agendu te prijaviti učešće možete putem linka PIT Vision 2024.

Za dodatne informacije pišite na: bravaria@bravaria.ba.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave