Kurgan trening: Napredni projekt menadžment

Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Kurgan trening: Napredni projekt menadžment

Ovaj napredni trening obuhvata principe upravljanja projektima prema metodologiji PMI – Project Management Institute (Instituta koji obezbjeđuje globalno priznatu certifikaciju iz oblasti projekt menadžmenta).

17.11.2014. 08:45 / Izvor: eKapija.ba

NAPREDNI PROJEKT MENADŽMENT

Postanite certificirani projekt menadžer i osigurajte sebi mjesto u modernom biznisu

26.-30. novembar (Sri-Ned) 10.00-17.00 – Hotel Radon Plaza

Zašto prisustvovati:

Ekspertna edukacija iz projekt menadžmenta Vas vodi jedan ogroman korak bliže do oficijelne certifikacije, validne u cijelom svijetu, kao i zapošljavanju u bilo kojoj IT kompaniji, banci, osiguranju, građevinskoj firmi, fabrici, međunarodnoj agenciji ili organizaciji… Bez obzira na nivo i smjer Vašeg prethodnog obrazovanja, certifikacijom za projekt menadžment postajete kandidat za jedno od najplaćenijih radnih mjesta s tendencijom još veće potražnje – projekt menadžer. Još jedna od prednosti certifikacije iz ove oblasti jeste to što je standardizovana i općeprihvaćena (nema nostrifikacije) na nivou cijelog svijeta.

Sadržaj:

Ovaj napredni trening obuhvata principe upravljanja projektima prema metodologiji PMI – Project Management Institute (Instituta koji obezbjeđuje globalno priznatu certifikaciju iz oblasti projekt menadžmenta), a obuhvata 5 procesnih grupa: inicijacija, planiranje, izvršavanje, nadzor i kontrola, te zatvaranje. Također, na treningu će biti obrađeno i 10 stručnih područja projekt menadžmenta, definisati će se njihove faze i planirani rezultati za svaku od faza. To obuhvata: upravljanje integracijom  projekta, upravljanje obimom projekta, upravljanje vremenom na projektu, upravljanje projektnim troškovima, upravljanje kvalitetom projekta, upravljanje ljudskim resursima na projektu, upravljanje komunikacijom na projektu, upravljanje rizikom na projektu, upravljanje nabavkama za potrebe projekta, upravljanje zainteresiranim trećim licima na projektu. U praktičnom dijelu ćemo kroz vježbe, samostalan i grupni rad proći kroz primjere najčešćih problema s kojima se projekt menadžeri i projektno osoblje najčešće susreću, te ponuditi rješenja, ali i odgovoriti na eventualna pitanja.

Registracija:

Kotizacija iznosti 1.100 KM (uključuje: participaciju u seminaru, predavanja PMP® certificiranog trenera, certifikat, handoute,  ručak, osvježenja);

Kontaktirajte za dodatne informacije o različitim cjenovnim pogodnostima zasnovanim na više kriterija.

Za učešće je potrebno da izvršite registraciju putem online formulara na našoj Web stranici i da izvršite uplatu kotizacije na naš račun kod ZiraatBank BH br. 1860001064138136. Registracija je otvorena najkasnije 24h prije zakazanog početka treninga.

Za sve dodatne informacije:

KURGAN d.o.o. ID: 4201911470004; Azize Šaćirbegović bb, 71000 Sarajevo, Kontakt: Jasmina Brdarić GSM: +387 62 86 15 18 Tel:+387 33 911 882 E-mail: training@kurgan.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave