Poziv na otvoreni trening: "Novi prodajni početak"

25.08.2018. 08:48 / Izvor: Akta.ba
Poziv na otvoreni trening: 'Novi prodajni početak'

U pitanju je  trening baziran na pet koraka prodajnog procesa, koji u ažuriranom konceptu ima za cilj osvježiti i podstaknuti dalji razvoj prodajnih vještina klijenata.

Poziv na otvoreni trening  
“Novi prodajni početak” 
u organizaciji CITT d.o.o. 

Konsultantska kuća CITT d.o.o. Sarajevo poziva kompanije čije poslovanje u značajnoj mjeri ovisi o angažmanu i uspjehu prodavača i odjela prodaje da uzmu učešće u jednodnevnom treningu „Novi prodajni početak“ koji će 4. septembra ove godine biti održan u Sunnylandu, na Trebeviću, pored Sarajeva.

U pitanju je  trening baziran na pet koraka prodajnog procesa, koji u ažuriranom konceptu ima za cilj osvježiti i podstaknuti dalji razvoj prodajnih vještina klijenata, pred treći kvartal poslovne 2018. godine.  

Namijenjen je poslovnim ljudima koji u direktnoj prodaji istovremeno nose teret direktne maloprodaje, ali i predstavnicima veleprodajnih ili B2B timova. Svi zajedno, oni nose i ulogu ključnog marketinga za kompanije, i njihova višestrana uloga nerijetko ide na štetu kupca.  

Treninzi koje CITT d.o.o. organizuje su bazirani na 70% simulacije i 30% teorije, a po referencama, radi se o vodećoj kući u regionu kada je u pitanju obuka prodavača i unapređenje prodaje.  

Učesnici treninga u Sarajevu će zajedno sa trenerima proći kroz faze: 

 Stvaranja prvog utiska u procesu prodaje,

 Prepoznavanja i stvaranja potreba,

 Usmjeravanja na usluge,

 Prigovora i žalbi,

 Zaključivanja prodaje. 

Cijena učešća na treningu je 149.00KM plus PDV, a za grupe od više od 3 učesnika iz iste firme odobren je i popust. Cijena uključuje usluge izvođenja treninga, materijale, certifikate, ručak i osvježenje za učesnike. 

Konsultantska kuća CITT d.o.o je osnovana prije 28 godina u Sarajevu, a nudi visoko specijalizovane tematski napredne treninge za menadžment i poslovne ljude.  

Prijave se primaju najkasnije do 30.08.2018. do 11:00h - OVDJE 
 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave