Razvijte prodajne i prezentacijske vještine na besplatnim obukama u INTERA TP-u

07.09.2018. 09:39 / Izvor: Akta.ba
Razvijte prodajne i prezentacijske vještine na besplatnim obukama u INTERA TP-u

Jednodnevne treninge će provoditi stručnjaci iz poduzeća CITT, a za sve sudionike će biti osiguran ručak.

Kada je prije nekoliko mjeseci započeo implementaciju aktivnosti "Dijaspora za startupe" (D4STARTUPS) u okviru projekta "Dijaspora za razvoj (D4D)" koji je projekt Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH i Vlade Švicarske, u partnerstvu sa UNDP BiH i IOM BiH, INTERA Tehnološki Park je želio pružiti priliku mladim ljudima za usavršavanje njihovih IT i poduzetničkih vještina.

U sklopu te aktivnosti, a s ciljem nastavka pružanja podrške startup poduzećima i mladim ljudima kojima, tijekom početnih faza razvoja, nerijetko nedostaju resursi i znanja, INTERA TP u sljedećem periodu organizira niz besplatnih treninga, a prvi su na redu već u drugoj polovici rujna.

U utorak, 18.9.2018. godine s početkom u 9h u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka održat će se trening "Razvoj prodajnih vještina", a dan poslije u srijedu, 19.9.2018. godine u istom terminu i na istom mjestu trening "Prezentacijske vještine".

Sudionici ovih obuka će imati priliku razviti temeljne vještine za uspješnu prezentaciju i prodaju svojih usluga čime će steći kvalitetne temelje za pronalaženje prvih klijenata što je mladim poduzećima često najveći izazov s kojima se suočavaju.

Jednodnevne treninge će provoditi stručnjaci iz poduzeća CITT, a za sve sudionike će biti osiguran ručak, prijevoz iz središta grada do prostorija INTERA Tehnološkog Parka te materijali za rad. Broj sudionika na svakom treningu je ograničen, a u slučaju velikog broja prijava provest će se selekcija tijekom koje će prednost dobiti postojeći korisnici projekta D4STARTUPS te startup timovi i poduzeća ne starija od 3 godine.

Zainteresirani za trening "Razvoj prodajnih vještina" mogu se prijaviti na linku, a oni za trening "Prezentacijske vještine" ovdje do petka, 14.9.2018. godine do 12h.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave