Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

SmartSales Consulting organizira dva seminara: 'Briga o kupcima i postprodajna podrška' i 'Cross selling metodom do povećanja prodaje' - 17. i 18.11.2009. godine u Sarajevu

03.11.2009. 15:24 / Izvor: eKapija.ba

SmartSales Consulting organizuje dva seminara koji će omogućiti usavršavanje Vaših prodajnih vještina. Prvi seminar "Briga o kupcima i postprodajna podrška" će biti održan 17.11., dok je za 18.11.2009. godine rezerviran za drugi seminar "Cross selling metodom do povećanja prodaje". Oba navedena seminara će biti održana u hotelu "Grand" u Sarajevu u trajanju od 09:00 do 17:00 sati.

Cilj seminara je povećati prihode adekvatnom brigom o klijentima i ponudom dodatnih proizvoda.

Predavači na seminarima će biti Melisa Selesković Kapić, mr. management i tehnologije, Sanda Ljukovac, HR Specijalist i Consultant SmartSales Consulting i Adana Borić, dipl. Psiholog. Oni su zaduženi da motiviraju tim koji edukuju. Cilj svakog treninga je poziv na akciju.

Sve treninge SmartSales priprema u timu sa HR specjialistom, diplomiranim psihologom, a po potrebi anagažuje profesore, stručnjake iz prakse i poslovnog okruženja kao i druge saradnike kako bi isporučio NAJBOLJI KVALITET TRENINGA.

Više informacija u pdf dokumentuklikni za PDF fajl

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave