Top Meblo Home Info: «Emanuela XL» perfektan izbor stola za Vas!

19.04.2010. 14:14 / Izvor: eKapija.ba
Top Meblo Home Info: «Emanuela XL» perfektan izbor stola za Vas!

Na početku radne sedmice Top Meblo Home Info je uvijek sa Vama. Želimo Vam dobrodošlicu u još jedno online druženje sa Vašim omiljenim savjetnikom za uređenje stana ili kuće, u ime fabrike namještaja «Standard» i salona «Top Meblo».

Kao što smo započeli u petak, i danas ćemo govoriti o biljkama unutar stambenog prostora i njihovom kombinovanju. Pri kombinovanju biljaka mora se voditi računa o uzrastu biljaka, izgledu, visini, obliku i boji listova. U većim stanovima cvijeće u saksijama može se grupisati u cvijetni kutak. Prozor se najčesće koristi za formiranje biljnih aranžmana. U malim stanovima, zbog nemogućnosti postavljanja cvijetnih grupacija, mogu vrlo efektno izgledati i saksije pričvrsćene uz zid ili viseće saksije obješene na plafon. Aranžman rezanog cvijeća i bilja drži se u vazama različitog oblika, materijala i dizajna. Cvijeće usklađujemo jedno s drugim: bojom, oblikom i veličinom, te na kraju cijeli taj aranžman usklađujemo sa oblikom i veličinom vaze koja se mora smjestiti u prostor. Umjetnost aranžiranja cvijeća sadrži niz varijacija u ravnoteži, simetriji, formi, raznovrsnosti kombinacija, izboru boja i elemenata aranžmana.

Današnju online emisiju nastavljamo stolom «Emanuela XL», koji je izrađen od punog bukovog drveta. Pored gracioznog izgleda, ovaj sto je sa svojim dimenzijama prilagodljiv svakom prostoru. Moguće ga je odabrati u verzijama sa nastavkom od dodatnih 40 centimetara ili bez toga. Ovaj odlično dizajnirani sto posjeduje više boja pri odabiru, a možete ga naručiti za 373,90 KM. Njegov kvalitet je neupitan, pri čemu ćete se uvjeriti prilikom prve posjete salonima «Top Meblo», na sarajevskom Stupu i u Rudarskoj ulici 31, u Tuzli.

Za ovu ponudu izdvajamo još nekoliko proizvoda, kao što su kožne stolice "Annabel" i "Rudi" koje su snižene za 40% i sada koštaju samo 48,00, odnosno 85,00 KM, te stolica "Sammy" koju sada možete nabaviti za 89,00 KM, što je 45% niže u odnosu na prijašnju cijenu.

Ne zaboravite da u salonima «Top Meblo» možete kupiti bilo koji dio namještaja za Vaše domaćinstvo. Iskoristite priliku i sniženja koja Vam se nude. Vikendom u našim salonima možete dobiti popuste i do 70%. Svakim radnim danom takođe smo tu za Vas i očekujemo Vas s nestrpljenjem.

Gledajte emisije svakim radnim danom na Hayat televiziji od 17,30h, čitajte na portalu Sarajevo-x.com i svakim radnim danom na portalu eKapija.ba. Srijedom pronađite prilog u Dnevnom avazu, te pročitajte naš članak. Slušajte nas na Radiju Stari Grad, u okviru emisije RSG Tour i posjetite stranicu www.top-meblo.ba. Ako postanete član Top Meblo Home Infoa i na Facebooku, tamo Vas očekuju i nagrade.

Emisije možete gledati i na YouToube-u OVDJE

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza