Nova akcija Peugeot BiH: "Do Peugeot vozila za 48 sati!"

17.11.2008. 09:18 / Izvor: eKapija.ba
Nova akcija Peugeot BiH: 'Do Peugeot vozila za 48 sati!'

"Do Peugeot vozila za 48 sati!" naziv je nove akcije kojom Peugeot BiH želi da obraduje sve svoje kupce. Osim toga što je i prije 1.1.2009. godine cijene svojih vozila umanjio za iznos carine, i time kupcima Peugeot vozila omogućio povoljniju kupovinu, Peugeot je ovom akcijom obezbijedio i još povoljnije uslove finansiranja preko Intesa San Paolo Banke, navodi se u saopćenju.

"Akcijom "Do Peugeot vozila za 48 sati!" željeli smo svim kreditno sposobnim licima i firmama da omogućimo najpovoljnije uslove kreditiranja, bez učešća, bez žiranata, bez obaveznog kasko osiguranja i sa najpovoljnijom kamatom na tržištu i to u roku od samo 48 sati. Nakon što smo cijene Peugeot modela umanjili za iznos carine, odlučili smo da našim kupcima olakšamo i finansiranje i omogućimo im lakši "put" za dolazak do svog omiljenog Peugeot modela", istakao je Ismet Kapo, generalni direktor kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda.

Peugeot vozila prepoznatljiva po svom dizajnu, idealnom spoju vrhunske tehnologije i udobnosti sada i uz najpovoljnije uslove kupovine ikada.

Više informacija o ovoj jedinstvenoj ponudi svi zainteresovani mogu dobiti kod ovlaštenih Peugeot koncesionara u BiH.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza