Međunarodni dani mladih 2021: Obustava saobraćaja u ulici Banjska na Ilidži

Pauza / KULTURA I FILM

Međunarodni dani mladih 2021: Obustava saobraćaja u ulici Banjska na Ilidži

Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo odobrilo je Institutu za razvoj mladih ,"Kult" Sarajevo privremenu izmjenu režima saobraćaja u ulici Banjska.

11.08.2021. 12:00 / Izvor: Akta.ba

Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo odobrilo je Institutu za razvoj mladih,"Kult" Sarajevo privremenu izmjenu režima saobraćaja u ulici Banjska kod broja 2 na Ilidži, radi održavanja manifestacije "Međunarodni dani mladih 2021" u srijedu, 12. august 2021. godine, u vremenu od 14:00 do 16:00 sati.

Ova privremena izmjena režima saobraćaja sastojat će se od: potpune obustave saobraćaja, osim za vidljivo označena i/ili najavljena vozila organizatora, i vozila iz člana 125. i 126. Zakona o osnovama sigurnosti saobraćaja na putevima u BiH u navedenoj ulici, neposredno uz objekt Obrazovno-razonodnog Centra za mlade "Spajalica".

Regulaciju toka saobraćaja na dijelu potpune obustave saobraćaja i raskrsnicama na kojima se saobraćaj usmjerava na alternativne pravce vršit će pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo.

Nakon utvrđenog vremenskog termina, odnosno stvaranja bezbjednih uslova za odvijanje saobraćaja motornih vozila, pripadnici MUP-a će uspostaviti redovni režim saobraćaja.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza