Optika Salihbegović partner Business lige: Osigurane nagrade za pojedince

02.09.2019. 14:59 / Izvor: Akta.ba
Optika Salihbegović partner Business lige: Osigurane nagrade za pojedince

Optika Salihbegović bit će partner Business lige u 11. izdanju ovog prestižnog nadmetanja u malom fudbalu privrednih subjekata.

Optika Salihbegović bit će partner Business lige u 11. izdanju ovog prestižnog nadmetanja u malom fudbalu privrednih subjekata.

U bogatoj ponudi Optike Salihbegović mogu se pronaći najnoviji modeli sunčanih i dioptrijskih i sunčanih naočala najboljih svjetskih brendova, dok ordinacije Optike Salihbegović raspolažu sa najmodernijom oftamološkom opremom koja klijentima omogućava kvalitetan pregled i uslugu.

Više detalja o bogatoj ponudi potražite na web stranici optika-salihbegovic.ba kao i na njihovoj zvaničnoj Facebook stranici.

Kao partner Business lige, Optika Salihbegović osigurat će vrijedne nagrade za najbolje pojedince takmičenja.

Prijave za novu, 11. sezonu Business lige 2019/20 su otvorene i mogu se izvršiti putem e-maila sc.bliga@gmail.com, a dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti i putem brojeva telefona 033/200-576 ili mobitela/Vibera 060/303-9393. Svi zainteresovani za takmičenje više informacija mogu pronaći na ovom linku, uz napomenu da je broj ekipa ograničen.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza