Pauza / ŽIVOT I ZDRAVLJE

Tuzla organizuje najbolji javni doček Nove godine u BiH

31.12.2018. 15:24 / Izvor: tip.ba

Grad Tuzla  i Turistička zajednica Tuzle  organizirat će javni doček nove 2019. godine na Trgu slobode. Tuzlake će u najluđoj noći  zabavljati Frenkie-Kontra-Indigo i DJ Soul (FM JAM) i TNT bend, dok će kao zvijezde večerni nastupiti popularna grupa Plavi orkestar. Tačno u pola noći, na prelasku u 2019. godinu svi prisutni moći će uživati u spektakularnom novogodišnjem vatrometu.

"Mi smo se posebno potrudili za ovu godinu. Mnogi najvljuju dolazak u Tuzlu radi ovakavog muzičkog programa, ali i ambijenta. Dobro će to doći našim ugostiteljima, hotelijerima, trgovcima, ali si svima drugima. Doček Nove godine u Tuzli bitan je iz razloga da niko ko ne želi ne mora za taj dan biti sam. Bit će u društvu velikog broja ljudi uz jedan dobar program. To je  dobro i za turizam u Tuzli. Ja očekujem dobru atmosferu i dobar doček Nove godine u Tuzli na zadovoljstvo svih nas", kazao je za TIP gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović.

Prema riječima direktora Turističke zajednice Tuzla Edina Jahića, sve je spremno za najluđu noć u Tuzli. "Sve su pripreme završene i sve je spremno za doček Nove godine u Tuzli. Ja pozivam sve da dođu na Trg slobode u Tuzli, najveći trg u Bosni i Hercegovini, i da zajedno dočekamo 2019. godinu. Bit će zaista lijep program i dobra zabava uz Plavi orkestar, Fm Jam, TNT bend i spektakularni vatromet. Procjene su da će na trgu biti oko 20 hiljada ljudi", istakao je za TIP Jahić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza