Tuzla organizuje najbolji javni doček Nove godine u BiH

31.12.2018. 15:24 / Izvor: tip.ba
Tuzla organizuje najbolji javni doček Nove godine u BiH

Grad Tuzla  i Turistička zajednica Tuzle  organizirat će javni doček nove 2019. godine na Trgu slobode.

Grad Tuzla  i Turistička zajednica Tuzle  organizirat će javni doček nove 2019. godine na Trgu slobode. Tuzlake će u najluđoj noći  zabavljati Frenkie-Kontra-Indigo i DJ Soul (FM JAM) i TNT bend, dok će kao zvijezde večerni nastupiti popularna grupa Plavi orkestar. Tačno u pola noći, na prelasku u 2019. godinu svi prisutni moći će uživati u spektakularnom novogodišnjem vatrometu.

"Mi smo se posebno potrudili za ovu godinu. Mnogi najvljuju dolazak u Tuzlu radi ovakavog muzičkog programa, ali i ambijenta. Dobro će to doći našim ugostiteljima, hotelijerima, trgovcima, ali si svima drugima. Doček Nove godine u Tuzli bitan je iz razloga da niko ko ne želi ne mora za taj dan biti sam. Bit će u društvu velikog broja ljudi uz jedan dobar program. To je  dobro i za turizam u Tuzli. Ja očekujem dobru atmosferu i dobar doček Nove godine u Tuzli na zadovoljstvo svih nas", kazao je za TIP gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović.

Prema riječima direktora Turističke zajednice Tuzla Edina Jahića, sve je spremno za najluđu noć u Tuzli. "Sve su pripreme završene i sve je spremno za doček Nove godine u Tuzli. Ja pozivam sve da dođu na Trg slobode u Tuzli, najveći trg u Bosni i Hercegovini, i da zajedno dočekamo 2019. godinu. Bit će zaista lijep program i dobra zabava uz Plavi orkestar, Fm Jam, TNT bend i spektakularni vatromet. Procjene su da će na trgu biti oko 20 hiljada ljudi", istakao je za TIP Jahić.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza