STARline Sarajevo organizovao Off Road Event na Trebeviću

08.11.2022. 10:53 / Izvor: Akta.ba
Off Road event
OTVORI GALERIJU

Kompanija STARline, ovlašteni partner Mercedes-Benza za Bosnu i Hercegovinu organizovala je Off Road event na planini Trebević, gdje su testirani ekskluzivni Mercedes-Benz SUV modeli.

Kompanija STARline, ovlašteni partner Mercedes-Benza za Bosnu i Hercegovinu organizovala je Off Road event na planini Trebević, gdje su testirani ekskluzivni Mercedes-Benz SUV modeli.

Na putevima planine Trebević svoje umjeće pokazali su samouvjereno Mercedes-Benz SUV modeli, postavljajući standarde kada je off-road vožnja u pitanju.

Modeli  GLA i GLC Coupe verzija, potvrdili su ovom prilikom svoj status najpopularnijih i najprodavanijih Mercedes-Benz modela. Legendarna G-Klasa još jednom je dokazala da se i dalje najbolje snalazi tamo gdje drugi posustaju i sa pravom opravdala slogan „Jača od vremena“.

“Želja nam je bila da našim kupcima, ali i onim potencijalnim, pružimo mogućnost doživljaja off road vožnje s vrhunskim vozilima visoke klase koje kupci poznaju i vole. Ovo je bila jedinstvena prilika da nadomak Sarajeva to i omogućimo. Motori i pogonski sklopovi u vozilima Mercedes-Benz su među najimpresivnijima na svim terenima, s izvrsnom snagom i performansama koje su prezentovane i na poprilično zahtjevnom terenu planine Trebević. Komentari naših kupaca je ono što nas najviše raduje, jer sudeći po tome, na pravom smo putu",  istako je Adis Kepeš, direktor kompanije STARline Sarajevo.

Najbolji način za testiranje SUV modela je u njihovom prirodnom okruženju – van asfalta. Stoga su učesnici imali prilike da se na najbolji način, na planinskim putevima planine Trebević, bliže upoznaju sa performansama svih modela iz Mercedes-Benz SUV porodice vozila. 

Svaki od testiranih modela nudi agilnost i luksuz karakterističan za brend Mercedes-Benz.

Kontrola, stabilnost i pogon na sva četiri točka koji će vas prenijeti  i po najtežim terenima čine da se Mercedes-Benz SUV serija modela ponaša sposobno u svakom okruženju, od grada do zahtjevnih terena.

Učesnici STARline Off Road Eventa, nisu krili zadovoljstvo što su bili dio ovog eventa, smatrajući ga idealnom prilikom za testiranje svih performansi koje nude Mercedes-Benz SUV vozila.

"Današnje iskustvo Off Road vožnje Mercedes-Benz SUV vozila na terenu planine Trebević je fantastično. Svaki od testiranih modela je pokazao nevjerovatne mogućnosti u vožnji, naročito GLS i G-Klasa", istako je Edin Čaušević učesnik STARline Off Road Eventa.

“Imao sam priliku voziti GLA, GLC, GLB i G-Klasu, koja me je najaviše oduševila. Za G-Klasu jednostavno nema prepreke na putu. Zahvaljujem se na pozivu kompaniji STARline i prilici da testiram vozila na planinskom terenu", istako je Kemal Čengić.

Kompanija STARline Sarajevo na tržištu uspješno posluje skoro deset godina što svjedoće uspješni poslovni rezultati, novi poslovni poduhvati, ali i preseljenje u novi objekat koji je rađen po posljednjim standardima Mercedes-Benza, te su jedni od rijetki koji  ovu značajnu investiciju privode kraju.

S velikim uspjehom predstavljaju dobro poznati slogan "The best or nothing", najbolji kvalitet usluge u autoindustriji, sa informacijama koje možete dobiti u prodajno-servisnom centru STARline Sarajevo.

Na području Sarajeva jedini su ovlašteni Mercedes-Benz partner za prodaju i servisiranje Mercedes-Benz vozila, koji je opravdao povjerenje velikog broja BH kupaca.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza