PREPOZNATE POTREBE KUPACA

STARline Sarajevo otvorio web shop orginalnih Mercedes-Benz dijelova i kolekcije

08.02.2023. 10:04 / Izvor: Akta.ba
web shop starline

Povodom otvorenja web shopa, STARline je za sve registrovane kupce pripremio 15% popusta na ukupnu kupovinu do 28.02.2023. godine.

STARline Sarajevo, ovlašteni Mercedes-Benz partner u BIH za prodaju i servisiranje Mercedes-Benz vozila prepoznao je potrebe svojih kupaca u Bosni i Hercegovini i omogućio da orginalne Mercedes-Benz dijelove kao i posljednje trendove Mercedes-Benz kolekcije od danas mogu kupovati online, iz udobnosti svog doma.

Novootvoreni web shop na adresi www.mercedesdijelovi.ba prilika je za sve koje zanima kupovina orginalnih Meredes-Benz dijelova kao i rezervnih dijelova i dodataka koji odgovaraju svakom modelu.

Osnovni cilj online shopa je sigurna i jednostavna kupovina u okviru koje STARline Sarajevo ispunjava sve savremene i bezbjednosne standarde. Na web shop www.mercedesdijelovi.ba  možete proživjeti svijest o svojoj marki i osloniti se na najvišu kvalitetu Mercedes-Benz-a prilikom kupovine, jer su svi rezervni dijelovi originalni dijelovi proizvođača. 

starline

 

Web shop modernog dizajna u potpunosti je prilagođen za korištenje na svim mobilnim i desktop uređajima, u skladu sa svjetskim standardima i aktuelnim trendovima. Iz STARline-a posebno ističu sigurnost i jednostavnost kupovine na ovaj način s obzirom da njihov web shop ispunjava sve savremene sigurnosne standarde.

Osim bogate ponude proizvoda, STARline online shop nudit će i mnoštvo savjetodavnog sadržaja, članaka i preporuka proizvoda, mogućnost rezervacije online servisa u samo nekoliko koraka, kao i direktnu komunikaciju sa prodajnim osobljem.

Registracija na online shop je jednostavna kao i proces narudžbe, dok je isporuka narudžbi u roku od 2 do 3 radna dana na kućnu adresu. Trošak dostave se obračunava prema težinskom cjenovoniku kurirske službe. 

"Digitalizacija poslovanja je pravac kojim ćemo nastaviti i dalje ići, a uvođenje novog online shopa orginalih MB dijelova i dodatne opreme je samo jedan od koraka k ostvarenju našeg cilja da budemo lider u premium segmentu autoindustrije. Želja nam je da trenutnim i budućim kupcima ponudimo moderan web shop, širinu asortimana i učinkovitu dostavu robe, a trudom naših uposlenih pružamo dodatnu podršku i postajemo pouzdan partner", ističu iz  STARline-a.

Povodom otvorenja web shopa, STARline je za sve registrovane kupce pripremio 15% popusta na ukupnu kupovinu do 28.02.2023. godine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti