ozvaničena saradnja s Cvitanušićem

Kompanija STARline Sarajevo organizovala Mercedes-Benz EQ Event

09.12.2023. 08:00 / Izvor: Akta.ba
event

STARline Sarajevo, ovlašteni Mercedes-Benz partner u BIH, održao je Mercedes-Benz EQ događaj pod nazivom "Putovanje za budućnost".

STARline Sarajevo, ovlašteni Mercedes-Benz partner u BIH, održao je Mercedes-Benz EQ događaj pod nazivom "Putovanje za budućnost" u saradnji  s poznatim triatloncem, alpinistom i avanturistom Tomislavom Cvitanušićem, ističući spoj vrhunske tehnologije i umjetničke kreativnosti.

Ovaj ekskluzivni događaj, održan u STARline prostoru, okupio je ljubitelje automobila, umjetnosti i inovacija kako bi doživjeli revolucionaran svijet Mercedes-Benz EQ linije vozila. Fokus ovog eventa bio je na predstavljanju EQ linije električnih vozila koja postavljaju nove standarde u održivosti, performansama i dizajnu.

Vrijednost Mercedes-Benz EQ vozila - očuvanje okoliša u vrhunskom stilu

Mercedes-Benz EQ vozila nisu samo vozila budućnosti, ona su odraz naše predanosti u očuvanju okoliša bez kompromisa po pitanju stila i performansi. Kupci su na eventu imali priliku upoznati  inovacije, tehnologije i vrhunsku kvalitetu koje EQ vozila pružaju.

Direktor kompanije Adis Kepeš izjavio je:

"Mercedes-Benz nije samo marka automobila, već i pokretač inovacija usmjerenih prema budućnosti. Saradnja s Tomislavom Cvitanušićem odražava našu predanost inspirisanju ljudi da dosegnu vrhunce, kako u vožnji električnih vozila, tako i u životu. S ponosom ozvaničavamo saradnju između Tomislava Cvitanušića i  STARline Mercedes-Benza, čime stvaramo most između vrhunskih performansi automobila i vrhunskih dostignuća jednog od najizuzetnijih sportaša i avanturista naše regije. Ova saradnja je više od običnog partnerstva. Ona je spoj stručnosti, vizije, odanosti, održivosti, prijateljstva. Mercedes-Benz se ponosi što surađuje s pojedincima koji dijele našu strast za inovacijama, težnju ka vrhunskoj kvaliteti i brigom za okoliš."

star

Saradnja s Tomislavom Cvitanušićem - Povezivanje vrhova i elektromobilnosti

Tokom večeri  službeno je objavljena saradnja s poznatim triatloncem, alpinistom i avanturistom, Tomislavom Cvitanušićem. Ova partnerska inicijativa ima za cilj ne samo promociju Mercedes-Benz EQ vozila, već i poticanje svijesti o očuvanju okoliša i važnosti elektromobilnosti.

Tomislav Cvitanušić dodao je svoje viđenje:

"Elektromobilnost je korak prema održivoj budućnosti, a Mercedes-Benz EQ vozila predstavljaju savršen spoj performansi i odgovornosti prema okolišu. Ovim putem želim potaknuti ljude da se priključe revoluciji elektromobilnosti."

Event je dodatno obogaćen prikazivanjem filma "SVAKO IMA SVOJ EVEREST", koji prati Cvitanušić-ev uspon na Mt. Everest. Film nije samo o ekstremnom planinarenju, već i o dosezanju vrhova u svakodnevnom životu i ljubavi prema prirodi. U filmu sudjeluju inspirativni pojedinci koji ne govore samo o planinama, već i o životu.

star

U izjavi direktora kompanije, naglašena je vrijednost električnih vozila:

"EQ vozila ne samo da pridonose smanjenju emisija, već i postavljaju standarde luksuza i performansi. Naši kupci ne samo da voze vozila, već sudjeluju u pokretu prema održivijoj budućnosti."

Ova saradnja s Tomislavom Cvitanušićem postavlja temelje za uzbudljivu budućnost elektromobilnosti, dok Mercedes-Benz nastavlja biti vođa u inovacijama i očuvanju okoliša.

Kako bi kupcima omogućili pravo iskustvo, dan nakon eventa održane su testne vožnje na relaciji STARline-Jahorina. Kupci su imali priliku voziti nekoliko modela električnih vozila Mercedes-Benz, iskusivši vrhunske performanse i udobnost koje ova vozila pružaju.

star

Kompanija STARline Sarajevo, ovlašteni je Mercedes-Benz partner u BiH koja zauzima  lidersku poziciju u premium segmentu autoindustrije, a tome svjedoči povjerenje koje su stekli od strane kupaca i njihov doprinos Mercedes-Benz brendu u BiH.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti