"The best or nothing"

STARline Mercedes-Benz ekskluzivni partner Hedonist Festa

16.05.2023. 09:46 / Izvor: Akta.ba

Svi zainteresovani posjetioci su imali mogućnst da se prijave za test vožnju koje će biti realizirane u narednim danima u dogovoru sa osobljem STARline-a.

Vodeći se dobro poznatim motom “the best or nothing” kompanija STARline Sarajavo je prepoznala vrijednost Hedonist Festa koji promovira vrhunsku ponudu vina i hrane, te omogućila svojim kupcima da uživaju u vinima renomiranih regionalnih vinarija i kulinarskim delicijama.

Tokom dvodnevnog trajanja festivala posjetioci su imali priliku da se upoznaju sa svim novitetima iz kompanije STARline, gdje je najveću pažnju privukao Mercedes-Benz EQE- 100% električno vozilo iz porodice EQ vozila koji raspolaže s velikim dometima, kratkim vremenom punjenja i nultim lokalnim emisijama.

Svi zainteresovani posjetioci su imali mogućnst da se prijave za test vožnju koje će biti realizirane u narednim danima u dogovoru sa osobljem STARline-a.

"STARline Mercedes-Benz podržava mnoge društvene događaje u Sarajevu. Naši kupci su samim odabirom brenda Mercedes-Benz pokazali istančan ukus i sigurni smo da su uživali u iznimno dobroj ponudi vina i kulinarskih delicija na ovom festivalu", istakli su iz STARline Sarajevo.

STARline Sarajevo nosi lidersku poziciju brenda u premium segmentu autoindustrije u zadnjih nekoliko godina. Ovlašteni je Mercedes-Benz partner u BiH za prodaju i servisiranje Mercedes-Benz vozila putničkog i komercijalnog programa.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti