STARline Mercedes-Benz širi svoje poslovanje na djelatnost iznajmljivanja vozila

04.07.2022. 09:01 / Izvor: Akta.ba
rent a car

STARline, ovlašteni Mercedes-Benz partner u BiH proširio je svoje poslovanje na novu djelatnost - usluge rent a cara.

STARline, ovlašteni Mercedes-Benz partner u BiH čija je osnovna djelatnost prodaja i servisiranje Mercedes-Benz vozila putničkog i komercijalnog programa proširio je svoje poslovanje  na novu djelatnost - usluge rent a cara u cilju pružanja sveobuhvatne usluge svojim klijentima. 

Rent a car STARline Sarajevo osigurava najam premium vozila sa pet ili osam sjedišta.  Automobili u ponudi pružaju prostranost, udobnost i sigurnost vožnje na cestama glavnog grada Sarajeva, ali i čitave Bosne i Hercegovine. 

Ponuda za najam auta, pored kratkoročnog, obuhvata i dugoročne najmove za firme, po posebnim uvjetima. Vozila su servisirana i kasko osigurana. 

"Ideja za ovaj poslovni poduhvat je odgovor na potrebe naših klijenta za najmom modernih premium vozila sa potpunom uslugom. Trenutno u ponudi imamo vozila sa najvećim interesom za najam ( V-Klase, E-Klasa, C-Klasa). Svakako ćemo u narednom periodu bogatiti ponudu vozila, kako bi odgovorili na sve kompleksnije zahtjeve naših klijenata", istako je Adis Kepeš, direktor STARline-a. 

Preuzimanje vozila je na dobro poznatoj adresi Osik 4, Blažuj/Ilidža  prodajno servisnog centra STARline, a sam proces rezervacije vrši se online i traje jednu minutu. 

Sve informacije možete dobiti putem telefona (viber i whatsapp): +387 62 959 885 – kontakt na bosanskom i engleskom jeziku ili  email: rentacar@starline.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti