Rješenja za sigurnosnu zaštitu podataka

30.06.2021 09:18:43
Rješenja za sigurnosnu zaštitu podataka

Rješenja za zaštitu podataka primjenom najsuvremenijih tehnologija i najboljih stručnih praksi omogućuju očuvanje povjerljivosti i integriteta podataka.

Usklađenost s regulativama vezanim za zaštitu podataka

Rješenja za zaštitu podataka primjenom najsuvremenijih tehnologija i najboljih stručnih praksi omogućuju očuvanje povjerljivosti i integriteta podataka te bitno olakšavaju proces usklađivanja sa zakonskim i industrijskim regulativama. Stručni tim KING ICT-a za savjetovanje i implementaciju sigurnosnih rješenja nositelj je specijalizacija najznačajnijih IT vendora na tržištu.

DLP – sprječavanje gubitka podataka

DLP rješenje omogućuje prepoznavanje i kontrolu toka osjetljivih i osobnih podataka uz uspostavljanje ravnoteže između zatvaranja komunikacijskih kanala i nesmetanog odvijanja poslovne komunikacije.

Klasifikacija podataka

Podatke je potrebno adekvatno klasificirati prema osjetljivosti i povjerljivost te ih označavati vizualnim i strojno čitljivim oznakama (tzv. metadata), kako bi se uspješno postavili prioriteti, vrste i metode detekcije, povećala svijest korisnika i umanjio broj lažno pozitivnih nalaza.

Upravljanje prijenosnim uređajima

Upravljanje prijenosnim uređajima i kontrola korištenja periferne opreme doprinosi povećanju otpornosti informacijskog sustava općenito i podizanju svijesti korisnika.

Napredna zaštita računala

Programski paket rješenja za naprednu zaštitu računala i poslužitelja od zlonamjernog koda i naprednih prijetnji uz primjenu enkripcije podataka radi maksimalne sigurnosti.

Zaštita mobilnih uređaja

Upravljanje i zaštita mobilnih uređaja, aplikacije i mobilne komunikacije u slučaju krađe te od zloćudnog koda i prijetnji.

PODIJELI:
TAGOVI: KING ICT CYBER SECURITY

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak