Sadržaji za e-učenje i sistem za upravljanje učenjem (LMS)

09.11.2021 09:37:07
sistem za upravljanje e-učenjem

KING ICT nudi e-učenje uz podršku LMS Mentor 2.0 sistema za upravljanje e-učenjem koji omogućava distribuciju digitalnih obrazovnih sadržaja, kao i organizaciju i realizaciju učenja putem računara

Edukacija po savremenim principima učenja

Rješenje za e-učenje je koncept edukacije uz pomoć informacijskih tehnologija, odnosno sistema za upravljanje e-učenjem (Learning Management System) i posebno prilagođenih edukacijskih materijala.

KING ICT nudi e-učenje uz podršku LMS Mentor 2.0 sistema za upravljanje e-učenjem koji omogućava distribuciju digitalnih obrazovnih sadržaja, kao i organizaciju i realizaciju učenja putem računara. Polaznicima edukacije osiguravaju pristup e-sadržajima, komunikaciju s predavačima i drugim polaznicima te provjeru znanja, a rukovodstvu centralno izvještavanje o napretku pojedinog zaposlenika, grupe ili cijele firme.

e-sadržaji su dostupni kao gotovi sadržaji, a mogu se izrađivati i po narudžbi.  Produkcijski tim KING ICT-a izrađuje multimedijalne sadržaje prema specifičnim zahtjevima, a sastoji se od specijalista za e-učenje, edukacijskih metodičara, pedagoga, didaktičara, scenarista, dizajnera, animatora, lektora i spikera.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak