Rješenja za hibridni i javni oblak

07.03.2022 09:32:22
Cloud computing rješenja

Za sva rješenja u hibridnom i u javnom oblaku KING ICT pruža usluge visoke dostupnosti podataka, disaster recovery i backup.

Cloud computing rješenja

Hibridna rješenja omogućavaju modernizaciju vašeg postojećeg IT sistema te osiguravaju fleksibilne kapacitete i upravljivost. Rješenja iz javnog oblaka, uz nižu investiciju, omogućavaju aplikacije za svakodnevno poslovanje kao što su rješenja za komunikaciju emailom, chatom, videokonferencijama, upravljanje dokumentima i informacijama, aplikacije za saradnju timova, i dr. Za sva rješenja u hibridnom i u javnom oblaku KING ICT pruža usluge visoke dostupnosti podataka, disaster recovery i backup.

Cloud computing je omogućio dosad najintenzivniji razvoj novih tehničkih i poslovnih informatičkih rješenja, metoda aplikativnog razvoja i načina njihovog korištenja. Međutim, više mogućnosti uvijek otvara i više pitanja. Gdje su podaci, tko im pristupa i kako su osigurani? Kako korisnicima osigurati stalni pristup podacima i alatima? Postoje li sigurnosne kopije podataka i za koje vrijeme unazad su dostupne? Kako svime upravljati?

Rješenja koja KING ICT nudi u okviru portfolija hibridnog i javnog oblaka mogu odgovoriti na ova pitanja. Nudi ključ u ruke rješenja, ali i upravljanu uslugu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak