Kompanija Prointer ITSS organizovala Veeam Demo Day

30.11.2021 07:42:41
Prointer ITSS Veeam Demo Day

Zajedno sa partnerom Veeam, čiji su Gold partner, Prointer ITSS organizovao je Veeam Demo Day za svoje sadašnje i potencijalne klijente.

Zajedno sa partnerom Veeam, čiji su Gold partner, Prointer ITSS organizovao je Veeam Demo Day za svoje sadašnje i potencijalne klijente. Na događaju je prezentovano nekoliko aktuelnih rješenja za čuvanje podataka kako u cloud-u, tako i u vlastitim data centrima.

Prezentaciju su održali prodajni i tehnički inženjeri ispred kompanije Veeam Software Dejan Grubić i Nemanja Pejić.

Prezentacija rješenja je obuhvatila sve segmente sigurne pohrane rezervnih kopija podataka. Sam "backap" u digitalnom dobu predstavlja krucijalni element za svako poslovanje obzirom da se sve izgubljeno, osim podataka, može nadoknaditi.

Kao lider u ovoj oblasti Veeam je predstavio nekoliko rješenja kao što su Veeam Backup and Replication, Backup for Microsoft Office 365, kao i rješenje za upravljanje, monitoring i izvještavanje u okviru vašeg data centra i backup infrastrukture u vidu Veeam ONE proizvoda.

U okviru događaja organizovana je diskusija na temu postojećih implementacija i zadovoljstva korisnika na kojoj se moglo čuti samo riječi hvale za Veeam proizvode i usluge kompanije Prointer ITSS kao vodećeg Veeam implementatora uregiji.

Kao što reče jedan od učesnika "Veeam mi je nekoliko puta sačuvao ne samo posao nego i život".

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak