Prointer ITSS: "Uz Cisco partnerstvo poboljšavamo Sigurnost"

08.03.2022 08:03:14
Prointer ITSS Cisco partnerstvo

​Prointer ITSS sa ponosom ističe da je proširio saradnju sa globalnim liderom mrežnih i sigurnosnih rješenja Cisco-om

Prointer ITSS sa ponosom ističe da je proširio saradnju sa globalnim liderom mrežnih i sigurnosnih rješenja Cisco-om, sa novom Advandced Security specijalizacijom te samim tim dokazao svoju stručnost  u sigurnom razvoju i implementaciji mrežnih rješenja i IT infrastrukture.

Inženjerski tim Prointer ITSS je specijalizacijom, edukacijom i polaganjem ovog sertifikata, opravdao povjerenje dobijeno od strane Cisco partnera te nastavlja kvalitetno implementirati Cisco sigurnosna rješenja kod korisnika.

Ovom specijalizacijom, Prointer ITSS tim inženjera konstantno će biti u prilici da poslovne partnere upoznaje sa svim novostima na tržištu informacione bezbjednosti. To znači da će inženjeri biti u stanju pomoći svim klijentima u poslovnom planu i implementaciji najboljih praksi IT mreže u skladu sa globalnim inovacijama, i samim tim unijeti u projekte još više sigurnosti i inovacija.

Cisco Secure Firewall, AnyConnect,  Secure Network Analytics, Identity Services Engine (ISE),  Secure Web Appliance, Secure Access by Duo,  Secure Endpoint  su samo neka od Cisco security rješenja, koja vam Prointer ITSS može predstaviti kao Proof of Concept ili preko besplatnih demo licenci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak