Provjeri svoje znanje!

Pearson VUE SELECT (Virtual University Enterprise) test centar

30.06.2023 08:17:18
Pearson VUE SELECT Calculus Training Center Prointer ITSS

Pearson VUE (Pearson Virtual University Enterprise) je vodeća međunarodna organizacija za pružanje usluge polaganja ispita.

Pearson VUE (Pearson Virtual University Enterprise) je vodeća međunarodna organizacija za pružanje usluge polaganja ispita. Preko Pearson VUE mogu se polagati ispiti za dobijanje sertifikata mnogih poznatih softverskih i hardverskih kuća kao što su: Cisco, Fortinet, HPE, IBM, Veeam, VMware, CompTIA, Oracle, Linux Professional Institute, Software Certifications i dr. Dobijanjem statusa SELECT Calculus Training Center u mogućnosti je da isporuči PTE-A i PTE Home testiranje, GMAT, ISC2 i mnoge druge.

Zašto se sertifikovati?

Postizanje visokog stepena kvaliteta u svim segmentima poslovanja sve više dobija na značaju uslijed veće konkurentnosti na globalnom svjetskom tržistu.

Za uspješno poslovanje i konkurentnost na tržištu, organizaciji nije dovoljan samo dobar proizvod, već treba dokaz da upravlja svojim procesima i da je sposobna da kontinuirano obezbjeđuje kvalitetne usluge na svim nivoima.

Prednosti polaganja zvaničnih ispita i sertifikovanja su velike. Unapređujete svoje znanje, pratite globalne trendove kada je u pitanju razvoj tehnologija, a polaganjem ispita potvrđujete svoju stručnost.

Ispiti se polažu u strogo kontrolisanim uslovima i svi sertifikati su međunarodno priznati.

Kako se pripremiti?

Za polaganje nekih od međunarodno priznatih ispita, možete se pripremiti  pohađanjem autorizovanih kurseva koje nude u Training Center-u. Omogućeno je da veći broj kurseva možete pratiti online, koristeći se resursima ili učionicama Center-a ili iz udobnosti svoga doma.

Kako prijaviti ispit?

Ispiti se održavaju u prostorijama Calculus Training Center uz nadzor ovlašćenog administratora.

Prijavu za željene ispite, cjenovnik i uslove plaćanja možete vidjeti direktno na stranici  www.pearsonvue.com.

Calculus Training Center osnovala je u Banjaluci 2016. godine kompanija Prointer ITSS.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje