Upis u toku

PMP - Project management professional

22.02.2023 07:34:56
Prointer ITSS Calculus Training Center

​Ukoliko planirate, ili već radite na implementaciji projekata onda je ovaj kurs upravo ono što vam je potrebno

Ukoliko planirate, ili već radite na implementaciji projekata onda je ovaj kurs upravo ono što vam je potrebno

U toku kursa polaznici će sa predavačem proći sve procesne grupe u procesu projekt menadžmenta, (Inicijacija, Planiranje, Izvršenje, Kontrola, Zatvaranje projekta). Kroz primjere iz stvarnog posla i stvarnih projekata polaznici će biti u mogućnosti da jednostavnije i sveobuhvatnije prihvate kompleksan proces vođenja projekata. Kompletan rad je baziran na predavanju i zanimljivim vježbama vezanim za proces jednog projekta od početka do kraja.

Polaznici nakon odslušanog kursa dobijaju 35 poena neophodnih za prijavu ispita za PMP (Project Management Professional) certifikat, koji mogu da prijave u našem Person Vue Authorised testnom centru.

Početak kursa: 06.03.2023.

Termini održavanja: ponedeljak - 17:00-20:00h,  srijeda - 17:00-20:00h,  četvrtak. - 16:00-18:00h

Način održavanja: online

Za kompanije koje prijave  dva uposlenika Calcullus Training Center odobrava ukupni popust od 10%, a za 3 i više prijava iz iste kompanije odobrava se ukupni popust od 15%.

Više informacija npogledajte OVDJE:  

Calculus Training Center osnovala je u Banjaluci 2016. godine kompanija Prointer ITSS.

Calculus Training Center se inicijalno afirmisao za obuke i programe koji se odnose na Window Server sertifikaciju, namijenjenu osobama koje se bave projektovanjem, implementacijom, konfiguracijom i upravljanjem računarskim sistemima i Windows server infrastrukturom. S obzirom da se edukativni programi konstantno razvijaju, tako su i ciljevi Centra usmjereni na razvoj i unaprijeđenje. U skladu s tim, unaprijeđujemo i program Centra.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje