Da li želiš da postaneš jedan od Scratcher-a?

30.08.2022 07:42:48
Calculus Training Center Scratch

Da li želiš da postaneš jedan od Scratcher-a? Calculus Training Center će ti to omogućiti, zato se prijavi na kurs Scratch-a i napokon kreni sa učenjem programiranja

Da li želiš da postaneš jedan od Scratcher-a?

Calculus Training Center će ti to omogućiti, zato se prijavi na kurs Scratch-a i napokon kreni sa učenjem programiranja kroz jedan od najpopularnijih programa za djecu uzrasta od 8 do 12 godina.

Vaš omiljeni trener će vas naučiti i pripremiti za programerski način razmišljanja.

Novi kurs počinje 13. septembra 2022. godine, zato požurite i obezbijedite svoje mjesto!

Sve informacije vezane za kurs možete dobiti OVDJE  +387 66 638 011 i info@calculus.ba

Calculus Training Center osnovala je u Banjaluci 2016. godine kompanija Prointer ITSS.

Calculus Training Center se inicijalno afirmisao za obuke i programe koji se odnose na Window Server sertifikaciju, namijenjenu osobama koje se bave projektovanjem, implementacijom, konfiguracijom i upravljanjem računarskim sistemima i Windows server infrastrukturom. S obzirom da se edukativni programi konstantno razvijaju, tako su i ciljevi Centra usmjereni na razvoj i unaprijeđenje. U skladu s tim, unaprijeđuju i program Centra.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje