Iznajmite Kyocera štampač i uštedite vrijeme i novac

09.12.2022 13:24:13
Xenon forte Kyocera štampač

Ukoliko vaša kompanija koristi štampače i multifunkcionalne uređaje onda je njihovo iznajmljivanje dobar početak da snizite troškove i olakšate svoj posao

Jeste li razmišljali kako možete dodatno uštedjeti, a u isto vrijeme i smanjiti obim posla?

Ukoliko vaša kompanija koristi štampače i multifunkcionalne uređaje onda je njihovo iznajmljivanje dobar početak da snizite troškove i olakšate svoj posao. 

Iznajmljivanjem štampača korisnici ostvaruju koristi kao što su snižavanje troškova, uvid u troškove ispisa, povećavaju produktivnost zaposlenih rasterećenjem IT odjela o brizi za štampače i multifunkcionalne uređaje, a to je upravo ono što nudi Xenon forte d.o.o. Sarajevo. Pored navedenih koristi jedna od najbitnijih je prijenos rizika na davaoca usluge te osiguranje bržeg, efikasnijeg i profitabilnijeg rada sa dokumentima.

U cijenu mjesečnog paušala uključene su usluge: dijagnostike, preventivnih, redovnih i vanrednih pregleda i servisa uređaja, zamjenu rezervnih dijelova, nadogradnju firmware-a, osiguranje zamjenskog uređaja u slučaju većeg kvara, transport uređaja i instalaciju i sl, te sav potrošni materijal osim papira.Sve nabrojane usluge korisnik snosi o svom trošku prilikom kupovine uređaja dok kod iznajmljivanja sve usluge su u obavezi pružaoca usluge. Dakle iznajmljivanjem štedite vrijeme, novac i prepuštate davaocu usluge da se brine o vašim uređajima.

Kako bi se osiguralo da uređaji odgovaraju organizacionoj strukturi korisnika prije iznajmljivanja uređaja Xenon forte d.o.o. provodi usluge:

- Procjene postojećeg print Sistema, troškova kao i potreba korisnika

- Dizajn rješenja koje odgovara korisniku, organizaciji i sistemu rada

- Implementacija dizajniranog rješenja

- Upravljanje i održavanje

- Optimizacija ispisne flote.

Hybridna radna okruženja

Ukoliko je vaša organizacija počela da primjenjuje hibridni način rada (rad od kuće) Xenon forte d.o.o. nudi rješenja kako bi vam olakšali upravljanje dokumentima u hibridnim uslovima rada.

Sa Kyocera Cloud Information Manager rješenjem vaše preduzeće može jednostavno organizovati dokumente redovnog poslovanja skeniranjem putem MFP uređaja, prijenos sa računara ili snimanjem putem mobilnih telefona i transferom dokumenata u Cloud. Dokumente u Cloudu možete uz ugrađeni OCR jednim klikom indeksirati, klasifikovati i sa bilo koje lokacije istima upravljati.

Kyocera Cloud Print and Scan je rješenje koje savršeno odgovara hibridnim radnim skupinama. Sve dokumente koje ste prethodno pohranili u Cloud možete pristupom najbližem Kyocera uređaju ispisati. Dovoljno je da se korisnik prijavi na uređaj i odabere koje dokumente pohranjene u Cloud želi ispisati. 

Preduzeće Xenon forte d.o.o. Sarajevo kao generalni zastupnik japanskog brenda Kyocera i ovlašteni servisni partner, kupcima nudi mogućnost iznajmljivanja štampača i multifunkcionalnih uređaja, zajedno sa rješenjima za upravljanje dokumentima.

Tim Xenon forte d.o.o. Sarajevo stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja. Kontaktirati ih možete na sljedećem linku: www.xenon-forte.ba/kontakt ili putem maila: prodaja@xenon-forte.ba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak