Nova serija multifunkcijskih uređaja TASKalfa s inovativnom tehnologijom boje

Štampa i izdavaštvo

Nova serija multifunkcijskih uređaja TASKalfa s inovativnom tehnologijom boje

Otkrijte boje uz koje sve ostalo izgleda jednolično i blijedo: nova TASKalfa 6052ci serija ispunjava potrebe profesionalaca i vrlo zahtjevnih korisnika.

29.01.2020 08:24:16 / Izvor: Akta.ba

Otkrijte boje uz koje sve ostalo izgleda jednolično i blijedo: nova TASKalfa 6052ci serija ispunjava potrebe profesionalaca i vrlo zahtjevnih korisnika. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji tonera i visokoj rezoluciji doživjet ćete ispis najblistavijih boja i najoštrije slike. Osim toga, nova TASKalfa serija će vas oduševiti izvanrednim performansama, mogućnostima upravljanja s različitim medijima, jednostavnošću korištenja i još mnogo toga.

Tri razloga

Zašto KYOCERA nudi najbolji kvalitet ispisa u boji na tržištu?

Dok konkurentski proizvodi moraju usporiti brzinu ispisa, Kyocera TASKalfa 6052ci, uz rezoluciju od 1200 x 1200 dpi i 2-bitnu tehnologiju (ekvivalent za 4.800 x 1.200 dpi), može ispisivati po punoj brzini do 60 stranica u boji u minuti.

Novi grijač razvijen u Kyocerinom laboratoriju omogućava još bolje i življe ispise u boji. Uređaji -3252ci, -4052ci, -5052ci i -6052ci se mogu nadograditi s Fiery kontrolerom, koji u kombinaciji s profesionalnim načinom upravljanja bojama, koji se temelji na ICC profilima, vam omogućuje ispis dokumenata u boji na još višem nivou.

Rezultat: Najbolji živi i jasan ispis u boji!

Toner, koji povećava mogućnosti.

Optimizirani raspon novih KYOCERINIH tonera otvara mogućnost ispisa šireg spektra boja i veću dubinu ispisanim slikama - pogotovo u plavom spektru boja.

U poređenju sa standardnim tonerima sloj toner na ispisu je znatno tanji. Rezultat je homogeniji sloj boje i ujednačen sjaj, a ispisane boje su življe i sjajne. Kao rezultat nižih temperatura na kojoj se boja topi potrebno je i kraće vrijeme zagrijavanja.

Uređaji su fleksibilni i mogu se koristiti u profesionalnim kopirnicama ili grafičkim studijima.

TASKalfa uređaji su opremljeni s prilagodljivim mogućnostima rukovanja papirom pa možete koristiti formate A6R da SRA3. Zahvaljujući povećanim mogućnostima ispisa, možete ispisivati A3 format bez margina, što omogućava ispis određenih materijala kao što su brošure.

Osim toga, možete koristiti debljinu papira između 52 i 300 g/m². Kyocerina poboljšana upravljačka ploča sa softverskom platformom HyPAS je intuitivna i toliko jednostavna da je nije potrebno pojašnjavati posebno. Omogućava korisnicima da prilagode uređaje za njihove potrebe te ih, na primjer, integrišu u postojeće radne tokove.

Detaljniju ponudu novih TASKalfa uređaja možete pogledati OVDJE

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Štampa i izdavaštvo