Kyocera je predstavila novi ECOSYS P4060dn A3 crno-bijeli printer

Digitalni kutak

Kyocera je predstavila novi ECOSYS P4060dn A3 crno-bijeli printer

Uređaj nastavlja bogatu tradiciju ekološki prihvatljivih uređaja koji definira pristup organizacije u upravljanju dokumentima.

13.02.2020 12:34:12 / Izvor: Akta.ba

Kyocera Document Solutions Europe, jedan od najvećih svjetskih ponuđača rješenja za upravljanje dokumentima, predstavila je novi crno-bijeli A3 printer ECOSYS P4060dn.

ECOSYS P4060dn najnoviji je dodatak seriji ECOSYS, prvi put predstavljenoj 1992. godine. Dizajnirana je za zadatke koji su uobičajeni u srednjim i velikim preduzećima i koje rješavaju na održiv i efikasan način. Odlikuje se impresivnim visokim kvalitetom slike i niskom potrošnjom energije. P4060dn je u portfelju korporacije vrijedan dodatak koji s ponosom nastavlja ekološki osviještenu filozofiju koju je osmislio osnivač Kyocere dr. Kazuo Inamori.

Novi uređaj ima brzinu ispisa do 60 A4 stranica u minuti i brzo vrijeme prvog ispisa od 3,8 sekundi. U kombinaciji s komponentama dugog vijeka koji pružaju izuzetnu efikasnost i pouzdanost, ECOSYS P4060dn savršen je izbor za povećanje produktivnosti u industrijama kao što su zdravstvo i proizvodnja, gdje je ispis i dalje intenzivan.

Crno-bijeli A3 printer ima mnoštvo poboljšanja koja ga čine izuzetno jednostavnim za korištenje. Na primjer, 9-inčni dodirni zaslon u boji prilagođen korisniku, uvlakač papira koji se sam zatvara i brzo zagrijavanje od 17 sekundi. Ove inovacije pružaju veću upotrebljivost koja će poboljšati produktivnost korisnika.

Kao i svi ECOSYS uređaji i ovaj je proizvod razvijen s jakim naglaskom na smanjenje štetnog uticaja na okoliš. Odlikuje se smanjenim vrijednostima TEC-a i ocjenom Gold u EPEAT klasifikaciji. Novi printer dijelom je izrađen i od recikliranih materijala koji se koriste za izradu kućišta i tonerske kasete.

"Zahvaljujući velikoj brzini ispisa i poboljšanim performansama, vjerujemo da će ovaj proizvod udovoljiti zahtjevima naših kupaca i olakšati im život," izjavio je Sylvester de Koning, voditelj proizvoda u korporaciji Kyocera Document Solutions Europe."Postigli smo da reciklirani materijali u proizvodnji dijelova uređaja osiguravaju da će ECOSYS P4060dn pomoći u smanjenju utjecaja ugljika poduzeća, istovremeno održavajući izuzetnu kvalitetu koja se očekuje od Kyocerovih proizvoda."

Proizvod odražava stalnu predanost Kyocere da nastavi težiti ka većoj učinkovitosti na radnom mjestu. Kombinacija održivosti i potrage za produktivnošću je u središtu ambicija tvrtke, o čemu svjedoči ECOSYS P4060dn.

Za više informacija o ECOSYS P4060dn obratite se Xenon forte d.o.o. Sarajevo ovlaštenom Kyocera distributeru na tel: 033 765 165 ili na mail adresu info@xenon-forte.ba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak