Najsjajnija noć je na INI i Energopetrolu!

18.11.2013 15:57:37
Najsjajnija noć je na INI i Energopetrolu!

Napunite svoje rezervoare za VARTA proizvode uz popust do čak 50%! Sakupljanje naljepnica počinje od 15.11.2013., a zamjenu naljepnica za popust možete izvršiti u periodu od 15.11.2013. do 15.02.2014. godine

VARTA proizvodi su već 125 godina sinonim za inovativnost i odličan kvalitet. Pored originalnog značenja akronima VARTA (Vertrieb, Aufladung, Reparatur, Transportabler, Akkumulatoren – što znači i distribucija, punjenje i popravka baterija), kompanija danas nudi ekološke sijalice, baterijske lampe, punjače i baterije. Koliko su ovi proizvodi neophodni najbolje ilustruje činjenica da su VARTA proizvodi korišteni tokom osvjetljavanja Arktika 1893. godine i slijetanja na Mjesec 1969. godine.

Kupite јedan оd оvih proizvoda којi su Vam nezamjenjivi saputnik u svakodnevnom životu: učestvujte u ENERGOPETROL i INA promociji sakupljajući naljepnice i kupite VARTA proizvode uz popust do 50% u odnosu na maloprodajne cijene u ENERGOPETROL i INA mreži. Mi smo, naravno, mislili na cijelu porodicu u našoj promociji tako da možete pronaći VARTA proizvode po pristupačnim cijenama, koji su specijalno dizajnirani za muškarce, žene i djecu.

Sakupite naljepnice i pretvorite ih na ENERGOPETROL i INA benzinskim stanicama u velike popuste!

SAKUPITE NALJEPNICE

Za svakih 10.00 KM koje potrošite na ENERGOPETROL i INA benzinskim stanicama blagajnik će Vam dati jednu naljepnicu. Sakupite potreban broj naljepnica, zalijepite ih na promo knjižicu i kupite odabrani VARTA proizvod sa popustom do 50% u odnosu na redovnu maloprodajnu cijenu u ENERGOPETROL i INA mreži. Potrebno je da sakupite 5 naljepnica za kupovinu baterija, dok je 20 naljepnica potrebno za kupovinu svih ostalih proizvoda po sniženim cijenama. Naljepnice možete sakupljati u periodu od 15. novembra 2013. do 15. februara 2014. Naljepnice možete zamijeniti za popust u period od 15. novembra 2013. do 15. februara 2014, u zavisnosti od raspoloživosti zaliha. Kad popunite sva mjesta za naljepnice potražite od naših kolega novu promo knjižicu na bilo kojoj ENERGOPETROL i INA benzinskoj stanici.

SAKUPLJANJE I ZAMJENA NALJEPNICA

Nakon što sipate gorivo u Vaš automobil ili kupite bilo koji proizvod na ENERGOPETROL i INA stanici u periodu od 15. 11. 2013. do 15. 02. 2014, za svakih potrošenih 10.00 KM dobićete jednu naljepnicu.

Sakupite potreban broj naljepnica, zalijepite ih na promo knjižicu i kupite odabrani VARTA proizvod sa popustom do 50%* u odnosu na redovnu maloprodajnu cijenu u ENERGOPETROL i INA mreži.

Potrebno je da sakupite 5 naljepnica za kupovinu baterija, dok je 20 naljepnica potrebno za kupovinu svih ostalih proizvoda po sniženim cijenama. Naljepnice možete sakupljati u periodu od 15. novembra 2013. do 15. februara 2014.

Naljepnice možete zamjeniti za popust u period od 15. novembra 2013. do 15. februara 2014, u zavisnosti od raspoloživosti zaliha. Naljepnice se ne mogu zamjeniti za novac. Preporučujemo Vam da naljepnice sakupljate redovno tokom trajanja promocije i da ne čekate kraj promocije za kupovinu proizvoda. Naljepnice možete sakupljati i zamjeniti za popust na svim ENERGOPETROL i INA benzinskim stanicama. Sakupljanjem naljepnica bezuslovno prihvatate uslove promocije sa kojima možete detaljno da se upoznate na naznačenim benzinskim stanicama i na zvaničnom sajtu promocije.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak