Vesele stepenice u Gračanici

Filantropi

Vesele stepenice u Gračanici

Grad Gračanica je podržao još jedan projekat mladih koji su realizovali ovog vikenda.

23.08.2021 11:49:18 / Izvor: Akta.ba

Grad Gračanica je podržao još jedan projekat mladih koji su  realizovali ovog vikenda. Riječ je o "Veselim stepenicama" koje vode od Gradske uprave prema Lamelama.

Po uzoru na mnoge Evropske gradove, mladi su odlučili da i u svom gradu iscrtaju "vesele stepenice". Volonteri su ponovno ofarbali ogradu i iscrtali mural. U narednom periodu kroz ovaj projekat biti će postavljene i dvije kante za smeće na gornjem i donjem dijelu stepenica.

Projekat je podržan od strane "Omladinske banke" Gračanica, u suradnji sa Gradom Gračanica, Fondacijom "Mozaik" i Društvenim Centrom Gračanica.

Zasluge idu Amini Kozarić, Merimi Šestan, Armini Škapur, Samri Hasić, Kerimu Grbiću, Amaru Mujkiću, Sanjinu Milkiću, Rijadu Čatalu i Muhamedu Gajnuloviću, koji se nadaju da će ova lokacija pronaći svoje mjesto na mnogim fotografijama, te je reprezentativna za Grad Gračanicu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi