Sigurna odvodnja oborinskih voda s Civić olucima

13.08.2022 10:21:46
oluci sistem oborinskih voda oluk civić d.o.o. kotlić odvodne cijevi

Kompania Civić d.o.o. proizvodi odluke od plastificiranog bojenog i pocinčanog lima, ovisno o zahtjevu kupca

Sistem oborinskih voda

Budući da vremenski uvjeti postaju nepredvidljiviji, potreba za učinkovitim i pouzdanim sistemima upravljanja kišnicom i sistemom odvodnje ključna je za zaštitu prostorija od poplava.

Kompanija CIVIĆ vam nudi učinkovita rješenja s oborinskim vodama.

Kompania Civić d.o.o. proizvodi odluke od plastificiranog bojenog i pocinčanog lima, ovisno o zahtjevu kupca. Proizvode se u neograničenoj dužini iz lima debljine 0,45 - 0,75 mm. Oblikom mogu biti kvadratni ili poluokrugli, većih ili manjih razvijenih širina, ovisno o potrebi naručitelja. Sistem oborinskih voda mora biti u kompletu, da bi imao potpunu funkcionalnost

CIVIĆ Group

Osnovna djelatnost kompanije Civić je proizvodnja građevinske limarije i galanterije, lima u obliku crijepa i krovno-fasadnih profiliranih limova te metalnih konstrukcija. Također, proizvodi sisteme za odvod oborinskih voda ali i strojeve za izradu beskonačnih oluka te odvodnih cijevi. Novija grana djelatnosti kompanije Civić jeste i proizvodnja stiropora, odnosno ekspandiranog polistirena (EPS-a) u kojoj su za vrlo kratko vrijeme postali veoma prepoznatljivi na bosanskohercegovačkom i regionalnom tržištu.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina