Crijep ploča "Prestige" ima veliku primjenu u gradnji

04.11.2019 10:03:59
Crijep ploča 'Prestige' ima veliku primjenu u gradnji

Crijep ploča ”Prestige” je vrsta pokrovnog profilisanog lima iz asortimana firme Civić d.o.o. koju izrađuju na najsavremenijoj CNC mašini

Program profilisanih limova

Profilisani limovi su sinonim za postojanost i izdržljivost u različitim klimatskim uvjetima što je odlika nedostižna svim poznatim krovopokrivačkim rješenjima. Neophodno je naglasiti da krovna limarija s kvalitetnom odvodnjom oborinskih voda ima veoma važnu ulogu u funkcionalnoj ispravnosti i održavanju krovne konstrukcije.

Krov i krovišta, bez adekvatnog krovnog pokrova ne bi mogli odoliti različitim vremenskim utjecajima.

Crijep ploča – Prestige

Izrada

Crijep ploča ”Prestige” je vrsta pokrovnog profilisanog lima iz asortimana firme Civić d.o.o. koju izrađuju na najsavremenijoj CNC mašini koja se odlikuje velikom tačnosću i preciznošću izrade profila.

Izrađuje se od visokokvalitetnog pocinčano bojenog lima debljine od 0,45 do 0,60 mm, i u boji standardnih RAL-ova što zavisi od zahtjeva kupca. Njena pokrivna širina je 110 cm a dužine tabli izrađuju se po narudžbi kupca.

Profil: 14/183

Primjena

Pokrovna crijep ploča koristi se većinom za pokrivanje stambenih objakata privatnih kuća i poslovnih upravnih objekata. Odlikuje se jako dobrim karakteristikama kao što su mala težina, kojom se uveliko rasterećuje krovna podkonstrukcija, zatim estetika i trajnost te brza i jednostavna montaža i upravo zbog ovih karakteristika crijep ploča ima veliku primjenu u gradnji.

(Više detaljnijih informacija o proizvodima firme Civić d.o.o. možete pogledati u katalogu.)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina