Firma Civić tradiciju i zanatsko iskustvo gradi skoro stotinu godina

13.06.2017 11:54:15
Firma Civić tradiciju i zanatsko iskustvo gradi skoro stotinu godina

Danas je firma Civić d.o.o. jedna od većih, modernijih firmi na području Unsko-sanskog kantona.

Civić d.o.o. je jedina firma na području cazinske regije u kojoj su se tradicija i zanatsko iskustvo gradili skoro stotinu godina.

"Naši počeci naziru se još od vremena naših pradjedova koji su se početkom dvadesetog stoljeća prvobitno bavili proizvodnjom mlinova za mljevenje kahve a uporedo s tim i limarijom odnosno raznim proizvodima od lima široke namjene.

Još od tog vremena pa do današnjih dana, bez prekida smo gradili povjerenje naših kupaca i s velikim trudom svoja znanja i iskustva ugrađivali u naše proizvode. To činimo i danas, s tim što danas u radu koristimo najsavremeniju svjetsku tehnologiju a naše stručno osoblje uvijek je spremno da udovolji svim zahtjevima naših kupaca", ističu iz firme Civić.

Danas je firma Civić d.o.o. jedna od većih, modernijih firmi na području Unsko-sanskog kantona. Broji 85 zaposlenih radnika i raspolaže proizvodnim prostorom od 6.000 metara kvadratnih.

Osnovna djelatnost firme Civić je proizvodnja građevinske limarije i galanterije, odnosno lima u obliku crijepa i krovno-fasadnih profiliranih limova te metalnih konstrukcija. Također proizvodi sisteme za odvod oborinskih voda ali i strojeve za izradu beskonačnih oluka te odvodnih cijevi.

Novija grana djelatnosti firme Civić jeste i proizvodnja stiropora, odnosno ekpandiranog polistirena (EPS-a) u kojoj su za vrlo kratko vrijeme postali veoma prepoznatljvi i konkurentni na tržištu kako u BiH tako i u regionu.

Proces investiranja u nove uređaje i tehnologiju omogućava firmi Civić sistematičan rast u punom kapacitetu te proširivanje osnovne djelatnosti. Koristeći najsavremenije metode i tehnološka dostignuća svakodnevno usavršava svoj proizvodni program i time postaje spremniji za rješavanje najtežih zadataka iz ove oblasti.

Menadžment firme Civić svakodnevno implementira strategiju koja pomoću konstantnog investiranja i diverzificiranja kapitala čini firmu zdravom i kvalitetnom. Potencijal firme Civić je u znanju, usluzi i iskustvu. Certificirani su od međunarodne institucije za kvalitet proizvoda sa sjedištem u Türingenu, Münchenu za ISO standard 9001 : 2015.

"Obratite nam se s punim povjerenjem, a mi ćemo se potruditi opravdati vaše povjerenje kvalitetom naših usluga. Nalazimo se u Cazinu na adresi Mala Lisa bb", poručuju iz firme Civić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo