Novi sektor: Firma Civić iz Cazina uvela proizvodnju metalne galanterije

17.01.2017 14:07:21

U svom proizvodnom programu firme Civić d.o.o. ima i razvodne ormare za centralna grijanja.

U svom proizvodnom programu firme Civić d.o.o. ima i razvodne ormare za centralna grijanja.

Proizvodnja ormara je rezultat dugotrajnog planiranja i razvoja. Zahvaljujući znanju i iskustvu stručnog tima, u firmi Civić uspjeli su razviti proizvod koji ispunjava vrhunske standarde kvaliteta.

"Razvodne ormare za centralna grijanja proizvodimo od najkvalitetnijih materijala na strojevima koji predstavljaju vrhunac tehnologije u toj oblasti. Posebnu pažnju posvetili smo kontroli kvaliteta u svakoj fazi proizvodnje. Zahvaljujući tome, ormare distribuiramo, osim na našem, i na tržišta Zapadne Evrope", ističi iz firme Civić.

Proizvodnja ormara je tehnološki izuzeno zahtjevna i sastoji se od preko 20 pojedinačnih tehnoloških faza. Krajnji proizvod je ujednačenog kvaliteta. Ormare Civić d.o.o. proizvodi u preko deset različitih standardnih tipova od CIV-200 do CIV-1500 ovisno o dimenzijama. Materijal od kojeg se proizvode ormari je pocinčani lim debljine 1 mm, a da bi se postigla maksimalna zaštita od korozije, svaki pojedinačni element se dodatno elektrostatski farba i termički obrađuje, tako da lakirana površina osim što je otpornija na koroziju, ima i dodatnu estetsku vrijednost kako bi se mogla uklopiti u interijer stambenih objekata. Ormari se strandardno isporučuju u bijeloj boji, a na zahtjev kupaca moguća je proizvodnja i u drugim bojama (ovo se ne odnosi na pojedinačne narudžbe).

Proizvodnja metalne galanterije je novi sektor unutar proizvodnog portfelja firme Civić d.o.o. Konstantan razvoj i ekspanzija prodajnog asortimana, te kompletna i profesionalna tehnička i komercijalna usluga firmu Civić čini jedinstvenom.

"Nudimo vam uslugu razvoja, proizvodnje i komercijalne obrade proizvoda. Naš industrijski kapacitet vam može vršiti uslugu proizvodnje i outsourcinga u dogovorenom roku, te u skladu s visokim standardima kvalitetnih domaćih i stranih stranaka", poručuju iz firme Civić d.o.o. Cazin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo