CIVIĆ d.o.o. - Proizvodnja metalne galanterije

03.01.2020 13:13:45

Proizvodnja ormara je rezultat dugotrajnog planiranja i razvoja.

U proizvodnom programu firma Civić d.o.o. ima i razvodne ormare za centralna grijanja.

Proizvodnja ormara je rezultat dugotrajnog planiranja i razvoja. Zahvaljujući znanju i iskustvu našeg stručnog tima, uspjeli smo razviti proizvod koji ispunjava vrhunske standarde kvaliteta. Razvodne ormare za centralna grijanja proizvodimo od najkvalitetnijih materijala na strojevima koji predstavljaju vrhunac tehnologije u toj oblasti.

Posebnu pažnju posvetili su kontroli kvaliteta u svakoj fazi proizvodnje. Zahvaljujući tome, frima Civić d.o.o. ormare distribuira, osim na našem, i na tržišta Zapadne Evrope.

Proizvodnja ormara je tehnološki izuzetno zahtjevna i sastoji se od preko 20 pojedinačnih tehnoloških faza. Krajnji proizvod je ujednačenog kvaliteta.

Firma Civić d.o.o. ormare proizvodi u preko deset različitih standardnih tipova od CIV-200 do CIV-1500 ovisno o dimenzijama. Materijal od kojeg se proizvode ormari je pocinčani lim debljine 1 mm, a da bi se postigla maksimalna zaštita od korozije, svaki pojedinačni element se dodatno elektrostatski farba i termički obrađuje, tako da lakirana površina osim što je otpornija na koroziju, ima i dodatnu estetsku vrijednost kako bi se mogla uklopiti u interijer stambenih objekata. Ormari se strandardno isporučuju u bijeloj boji, a na zahtjev kupaca moguća je proizvodnja i u drugim bojama (ovo se ne odnosi na pojedinačne narudžbe).

Proizvodnja metalne galanterije je novi sektor unutar proizvodnog portfelja firme Civić d.o.o.

"Konstantan razvoj i ekspanzija prodajnog asortimana, te kompletna i profesionalna tehnička i komercijalna usluga našu firmu čini jedinstvenom. Nudimo vam uslugu razvoja, proizvodnje i komercijalne obrade proizvoda. Naš industrijski kapacitet vam može vršiti uslugu proizvodnje i outsourcinga u dogovorenom roku, te u skladu s visokim standardima kvalitetnih domaćih i stranih stranaka", ističu iz firme Civić .do.o.

Više detaljnijih informacija o proizvodima možete pogledati u katalogu na linku ovdje

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina