RELAZZO terase za sanjanje

27.03.2018 08:51:21
RELAZZO terase za sanjanje

REHAU nudi jedinstveni program za vanjski prostor koji je u ekspanziji i čije komponente su zajedno savršeno usklađene u optici i materijalu i koje se lijepo nadopunjuju.

REHAU nudi jedinstveni program za vanjski prostor koji je u ekspanziji i čije komponente su zajedno savršeno usklađene u optici i materijalu i koje se lijepo nadopunjuju: inovativne obloge za terase RELAZZO decking i elegantna vidna zaštita RELAZZO screen.

Dugoročna radost i prijatan osjećaj bosonogog hodanja: Sa RELAZZO profilima za terase, proizvedenih od WPC-kompozitnog materijala RAUWOOD – kombinacija drveta i plastike, usvajate nove kvalitativne standarde. Bilo da je terasa moderna, pravolinijska ili vječno elegantna - RELAZZO profili za terase će svakoj terasi dati individualan izgled.

RELAZZO finello & naturo

Moj ukus, moj izbor: tri površinske strukture i tri boje. Oslobodite svoju kreativnost - sa četkanim površinama RELAZZO finello, četkanom i reljefnom strukurom RELAZZO naturo ili četkanom i rebrastom strukturom zadnje strane RELAZZO riva.

RELAZZO finello & naturo profili su dostupni u širini od 169 mm i dvije dužine: 4.000 mm ili 6.000 mm.

Vaše prednosti uz profil za terase RELAZZO finello & naturo

  • Prirodan izgled površine u optici drveta
  • Jedinstven sistem za brzo polaganje
  • Idealan za renoviranje zbog male visine nadogradnje

Dizajn za zaljubljivanje

Linija kolekcije RELAZZO finello i naturo učinit će da osetite prijatnost pravog drveta kako vizuelno, tako i osjećajno. Sofisticirana površina sa vizuelnom strukturom drveta, u tri varijante podariće Vašem otvorenom prostoru jedinstveni stil i ugodan osjećaj dok hodate bosi, a da ne strepite od toga da će Vam se zabosti trn ili da ćete se okliznuti.

Ovaj profil za terase osvojit će Vas zbog ekstremno brzog polaganja, koje je zbog inovativnog pričvršćivanja bez vijaka, znatno brže nego kod drugih sistema, iznenađujućih vrijednosti opterećenja (stabilan sistem komora), izvanredne vjerodostojnosti boja usled implementacije UV-zaštite i minimuma održavanja.

Dimenzije

Dužina  Dimenzija
4000 mm 169 mm x 23 mm
6000 mm 169 mm x 23 mm

Površinske strukture RELAZZO finello & nature

Boje RELAZZO finello & naturo

Tri atraktivne boje Terra, Tasso i Pino učiniće da profil i vizuelno podstiče osjećaj ugodnosti kao kod drveta – prijatan, topao i bez izbleđivanja. Sve boje su dostupne u tri površinske strukture.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina