S podnim grijanjem kompanije REHAU očekujte više od Vašeg doma

06.11.2020 08:49:02
S podnim grijanjem kompanije REHAU očekujte više od Vašeg doma

Podno grijanje kompanije REHAU Vam otvara mogućnost više. Očekujte toplinu koja se osjeća, ali se ne vidi. To ostavlja više prostora za sopstvene ideje i individualan prijatni osjećaj.

U svom domu ne želimo da budemo ograničeni – ni kada se radi o idejama, ni kada je u pitanju komfor. S podnim grijanjem kompanije REHAU možete više očekivati od Vašeg doma.

Uživanje u potpunoj fleksibilnosti

Koristimo puno vremena da svoj dom individualno uredimo. Boja, namještaj i dekoracija – sve mora da bude tačno onako kako smo zamislili. Zašto bi pri tome trebalo praviti kompromise?

Podno grijanje kompanije REHAU pruža Vam mogućnost da se pri uređivanju prepustite svojim idejama. Bez radijatora koji blokiraju dragocjeni prostor. Više prostora za Vaše ideje.

Očekujte veću slobodu kretanja

Za više slobodnog vremena - REHAU podno grijanje ne stvara prašinu, ne mora se lakirati i ne sprječava čišćenje u uglovima.

Za sve podne obloge - bilo da se radi o pločicama, parketu ili laminatu – REHAU podna grijanja su u principu pogodna za sve vrste podnih obloga.

Za novogradnju i renoviranje - REHAU sistemi podnog grijanja privlače svojom malom ugradnom visinom i dozvoljavaju nadogradnju po individualnoj mjeri.

Veći faktor zadovoljstva – uvijek i svuda

Oko 90% našeg vremena provodimo u zatvorenom prostoru. Odgovarajuća temperatura dobrim dijelom određuje naš životni kvalitet. Zašto se odreći udobnosti i komfora?

REHAU podno grijanje osigurava ravnomjernu raspodjelu toplote u cijeloj prostoriji. Za razliku od pojedinačnih radijatora prostorija se zagrijava ravnomjerno, toplota se raspoređuje svuda i ne nastaju hladne ili previše tople zone. Očekujte prijatnu klimu u prostoriji – bez obzira gdje stojite ili sjedite.

Još više komfora pruža regulacija za jednu prostoriju NEA SMART 2.0, s kojom temperaturu možete regulirati i putem interneta.

Očekujte veću održivost

Pored komfora i fleksibilnosti REHAU podno grijanje štedi energiju. To je dobro za životnu sredinu – to će Vam uštedjeti novac. Nabavka nije skuplja od uobičajenih radijatora. Zašto se onda ograničiti na standardno rješenje ako po istoj cijeni postoje održivija rešenja?

Međutim, po pitanju održivosti od REHAU površinskog grijanja možete još više očekivati: Možete ga kombinirati s mnogim obnovljivim izvorima energije kao što su termalna, sunčeva ili geotermalna energija.

Za više informacija obratite se kompaniji REHAU, rado će Vam dati savjet.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika