Kako odabrati stolice koji će se najbolje uklopiti u vaš interijer (Foto)

10.08.2022 09:32:15
stolica stolice inside namještaj ećo company
OTVORI GALERIJU

Jedan od elemenata uređenja koje svakom interijeru, daju karakter i doprinose stilu i atmosferi zasigurno su stolice.

Jedan od elemenata uređenja koje svakom interijeru, daju karakter i doprinose stilu i atmosferi zasigurno su stolice. Stolice su sastavni dio svakog interijera, a pri njihovu odabiru u obzir je potrebno uzeti nekoliko faktora.

Tri osnovna savjeta:

  1. Izmjerite prostor koji imate na raspolaganju
  2. Stolice mogu biti u posve drugoj boji od stola ili namještaja u prostoriji u kojoj će se nalaziti.
  3. Prilikom odabira, svakako "testirajte" stolice, bitno je sjesti nekoliko puta u stolicu i vidjeti odgovara li vam, je li dovoljno udobna i velika.

Raznovrsna ponuda stolica dostupna je u Ećo company - Inside namještaj

Neki od modela su:

Cloe

Udobnog oblika, poznatog ali prefinjenog izgleda, Cloe stolica može da se koristi u različitim kontekstima, u domovima, kancelarijama, ugostiteljskim objektima...

Carmen

Solica Carmen namijenjena isključivo za trpezarije. Jednostavnog dizajna. Udobna. Odlična u kombinaciji sa trpezarijskim stolom Carmen.

Europa

Veoma zanimljiva stolica koja je savšena za ugostiteljske objekte, kao i za privatne enterijere. Jako je interesantna kombinacija ovih stolica u različitim bojama.

Form

Jednostavna trpezarijska stolica koja izgleda odlično u kombinaciji sa trpezarijskim stolom Woody. Boje i štofovi dostupni po vašoj želji.

Giselle

Jednostavna stolica koja se uklapa u različite stilove uređenja enterijera.

Parker

Ovo je stolica koju prepuručujemo za trpazarije, odlično izgleda u stilskim enterijerima, ali nećete pogriješiti ako je postavite i u enterijeru modernog stila. Jako je udobna.

Baroque

Luksuzna Baroque barska stolica stilskog dizajna. Plijeni pažnju svojim jedinstvenim izgledom. Boje i materijali po izboru.

Luzi

Trpezarijska stolica tapacirana u mekani štof, vrlo elegantnog dizajna. Visoki udoban, zaobljeni naslon, elegantne stabilne noge, struktura i oblik naslona i sjedišta odaju dojam lakoće. Dobro će se uklopiti u svaku modernu ili klasičnu trpezariju.

Bianca

Sjedište je dostupno tapacirano u prirodnu kožu, eko kožu ili tkaninu 1., 2. ili 3. kategorije. Moguće je kombinovati tapacirung sjedišta i stražnje strane naslona u dva različita materijala/boje.

Flora Line

Tapacirana stolica Flora oduševljava modernom elegancijom i jasno definisanim, minimalističkim dizajnom. Idealno je prilagođena modernim stilovima opremanja. Mekana presvlaka i visoki naslon pozivaju da sjednete i opustite se.

Truva

Ova elegantna stolica ostavlja snažan dojam diskretnim glamurom i elegantnim detaljima. Baršunasti naslon ukrašen dugmićima na pozadini upotpunjuju elegantan izgled ove stolice.

Retro

Elegantna, trendi stolica klasičnog stila, konstrukcija od drveta i tapacirano sjedište u boji po vašem izboru. Odličan je izbor modernog dizajna, za dvorane i vjenčanja, chick i rustik restorane i hotele, kao i privatne kuće.

Više iz ponude pogledajte na linku OVDJE

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer