Inside vam donosi ideju uređenje male dječje sobe (Foto)

26.09.2022 10:48:14

Dječja soba najvažniji je prostor u životu malih članova kućanstva.

Dječja soba najvažniji je prostor u životu malih članova kućanstva. Naročito kada malo porastu i požele, umjesto u dnevnom boravku, provoditi vrijeme u svome malom carstvu, u kojem će dobiti malo privatnosti, razvijati samostalnost i kreativnost. Kada krenu u školu, tada će poželjeti još više boraviti u svojoj sobi, koju više neće koristiti toliko za igranje koliko za pisanje zadaća, čitanje i učenje. A kada dođu u tinejdžersku dob, soba će biti njihova utvrda u kojoj će provoditi većinu vremena koje proborave kod kuće.

Stoga, ovaj prostor treba urediti tako da zadovoljava sve funkcije potrebne za njegov uzrast i interese, ali i da se dijete u njemu osjeća sigurno i da mu se sviđa

U foto galeriji pogledajte primjer kako je maksimalna iskorištenost prostora obogaćena Inside namještajem za potpuno uživanje mališana koji će boraviti u ovoj dječijoj sobici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer