Želite da se usavršite u Cyber Security sferi?

20.05.2021 08:38:58
Želite da se usavršite u Cyber Security sferi?

Calculus vam nudi CISSP CS8502 kurs za polaganje ISC2 ispita za sticanje zvanja Sertifikovani stručnjak za sigurnost informacijskih sistema.

Želite da se usavršite u Cyber Security sferi?

Svjesni ste posljedica hakerskih i Cyber napada?

Treba vam međunarodno priznat sertifikat iz te oblasti?

Calculus Training Center vam nudi CISSP CS8502 kurs za polaganje ISC2 ispita za sticanje zvanja Sertifikovani stručnjak za sigurnost informacijskih sistema.

Predavači, bogati iskustvom, će vam kroz prikaz realnih situacija i problema obezbijediti obuku i znanje koje je odmah primjenjivo u praksi.

Više informacija o kursu, predavačima, terminima i cijeni naći ćete na internet stranici ili putem telefona +387 66 638 011

Calculus Training Center osnovala je u Banjaluci 2016. godine kompanija Prointer ITSS. Center se inicijalno afirmisao za obuke i programe koji se odnose na Window Server sertifikaciju, namijenjenu osobama koje se bave projektovanjem, implementacijom, konfiguracijom i upravljanjem računarskim sistemima i Windows server infrastrukturom.

PODIJELI:
TAGOVI: Calculus Prointer ITSS

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje