Zdravlje i sigurnost radnika

Trebamo biti spremni za nepredvidljivo

20.10.2023 09:45:44
Ispitivanje i odrzavanje aparata za gasenje pozara

Multilab je ovlašten za obavljanje poslova ispitivanja, servisiranja i održavanja aparata za gašenje početnih požara

U skladu sa dobijenim Rješenjem od Kantonalnog ministarstva unutrašnjih poslova tuzlanskog kantona Multilab je ovlašten za obavljanje poslova ispitivanja, servisiranja i održavanja aparata za gašenje početnih požara.

Multilab posjeduje modernu i savremenu opremu za servisiranje aparata za gašenje početnog požara poznatog italijanskog proizvođača „Emme Antincendio“, kao i stručni tim obučen za obavljanje poslova ispitivanja, servisiranja i održavanja navedenih aparata.

Nude sljedeće usluge:

  • Servis protupožarnih aparata
  • Ispitivanje vatrozaštitnih Sistema
  • Ispitivanje hidrantske mreže
  • Obuka radnika

Procjena rizika na radnim mjestima i mjestima rada u radnoj okolini je postupak kojim se utvrđuje nivo opasnosti, štetnosti i napora u smislu nastanka povreda na radu, profesionalne bolesti, bolesti u vezi sa radom te poremećaja u procesu rada koji bi mogao izazvati štetne posljedice za sigurnost i zdravlje radnika.

“Ukoliko vam je potreban servis postojećeg aparata ili vam treba novi aparat možete nas kontaktirati preko naših kontakt telefona ili mail adrese, ili izvršiti kupovinu putem našeg web shop-a”, poručuju iz Multilaba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Odbrana i sigurnost