Kompanija Ećo Company se pridružila članstvu Filantropskog foruma

13.07.2022 08:39:03
tatjana vučić suad ećo elvisa šabović ećo inside namještaj ećo company filantropski forum

Ugovor o članstvu su potpisali izvršna direktorica Filantropskog foruma, Tatjana Vučić, i direktor kompanije, Suad Ećo.

Kompanija Ećo Company (Inside namještaj) postala je članica Filantropskog foruma.

Ugovor o članstvu su potpisali izvršna direktorica Filantropskog foruma, Tatjana Vučić, i direktor kompanije, Suad Ećo. Potpisivanju, kao i sastanku o narednim zajedničkim koracima, je prisustvovala i gospođa Elvisa Šabović-Ećo.

Gospodin Ećo je ovom prilikom izjavio: „Veliko nam je zadovoljstvo da je naša kompanija prepoznata kao društveno odgovorno lice koje svojim radom i aktivnostima podstiče razvoj ekonomije, a posebno pomažući najpotrebitijim skupinama društva, u skladu sa svojim mogućnostima. Do sada smo sproveli razne aktivnosti i akcije pružanja pomoći, ne želeći to javno eksponirati i isticati, smatrajući da je pomaganje obaveza svih nas koji imamo tu mogućnost, kao i odaziv na takve pozive. Članstvo u Filantropskom forumu je prilika da se kroz zajedničko djelovanje naprave još bolji rezultati po tom pitanju, a sve sa ciljem stvaranja boljeg i sretnijeg društva u Bosni i Hercegovini.“

"Radujemo se što je Ećo Company od samog početka prepoznala značaj Filantropskog foruma, koji je vođen vizijom ujedinjavanja dobra za perspektivniju budućnost našeg društva. Počastvovani smo što se jedna ovakva kompanija, koja je mnogo puta pokazala šta znači biti istinski filantrop, pridružila našoj plemenitoj misiji.

Vjerujemo da će saradnja sa kompanijom Ećo Company donijeti dobro našem društvu", ističu iz Filantropskog foruma.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo