Da Vaš dom ponovo zablista, tu je Vaš Inside!

25.04.2016 09:16:17

Oslobodite svoju razigranost i prenesite dašak opuštenosti i prirode u svoj životni prostor, a novom dimenzijom dječjeg šarma ispunite svoj dom toplinom i vedrinom.

Svako godišnje doba nosi svoju šaroliku paletu boja, a proljeće je bogato vedrim i dinamičnim tonovima poput žute, narančaste i crvene, ali i umirujućom plavom i zelenom bojom.

Oslobodite svoju razigranost i prenesite dašak opuštenosti i prirode u svoj životni prostor, a novom dimenzijom dječjeg šarma ispunite svoj dom toplinom i vedrinom.

U tome će Vam pomoći stručni arhitekti i dizajneri kompanije Inside Furniture & Interior Design. Da Vaš dom ponovo zablista, tu je Vaš Inside!

Istraživanje i dizajniranje znači nešto posebno za Ećo Company: prihvatanje vizuelnih stimulacija iz vanjskog orkuženja i njihovo pretvaranje u proizvode. To znači konstantno i pažljivo gledanje okruženja, prihvatanje i unaprijeđenje promjena, istraživanje modnih i arhitektonskih, kao i socioloških promjena i pretvaranje u unikatan dizajn.

Da bi sve to postigao, Ećo Company uspostavio je Inside dizajn studio koji čini tim arhitekata-enterijerista i dizajnera.

Zadaća Inside dizajn studija jeste da uz pomoć menadžamenta i inženjera uspostavi politiku dizajna kao temelj za daljnji razvoj. Stoga, Inside dizajn studio bavi se izradom idejnih rešenja, 3D modela i vizualizacija projektovanih rješenja enterijera.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo